Hollanda Norveç İddaa Tahmini 16.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 10. Maçında, Hollanda ile Norveç karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Hollanda ve Norveç arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Hollanda kazanır 1.45, beraberlik 4.75, Norveç kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Hollanda’dan 1 Puan

Hollanda, grupta lider konumda yer alıyor. 3 gün önce Karadağ deplasmanına konuk olan Louis van Gaal’ın ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Norveç’in 2 puan kaybettiği haftada şanslarını iyi kullanamadılar. Karadağ karşısında 2-0 öne geçen Portakallar, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. 20 puana sahip Hollanda, liderliğini sürdürüyor ve bugün Norveç’i konuk edecekler. Norveç karşısında 1 puan almaları halinde grubu lider tamamlayacaklar.

Norveç’in İşi Zor

Norveç, büyük bir fırsatı kaçırdı. 3 gün önce iç sahada Letonya’yı konuk eden Norveç, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Hal böyle olunca, grupta 3. Sıraya gerilediler. Türkiye’nin kazandığı haftada 2 puan kaybeden Norveç’in gruptan çıkma şansı zora girdi. Bugün Hollanda karşısında kaybetmeleri halinde, ilk 2’de yer alamayacaklar. Hollanda karşısında kazanmaları halinde ise Türkiye’nin puan kaybını beklemeleri gerekecek. Ya da Türki’yenin mağlup olması, Norveç’in ise en az 1 puan alması halinde ise Norveç, grubu 2. Sırada tamamlayarak play off’a katılacak. Maç öncesinde Norveç’te Erling Haaland’ın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Hollanda – Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norveç’te Erling Haaland’ın sakatlığı devam ediyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

Norveç'in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Nyland, Reginiussen, Meling, Ajer, Fossum, Berge, Svensson, Henriksen, Daehli, Sörloth, Marcus Pedersen

İddaa Tahmini

Hollanda’dan galibiyet bekliyorum. Norveç’i mağlup ederler ve gruptan lider olarak çıkarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda, hata yapmadı. Norveç’i son 10 dakikada buldukları gollerle 2-0 mağlup ettiler ve grubu lider bitirdiler.