Bosna Hersek – Ukrayna İddaa Tahmini 16.11.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu‘nda son haftaya girilirken, 16 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45′te, Bosna Hersek ile Ukrayna karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Bosna Hersek galibiyetine 4.75, beraberliğe 3.75, Ukrayna galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Bosna Hersek Fırsatı Değerlendiremedi

Bosna Hersek için 2022 Dünya Kupası hayalleri D Grubu’nda son haftaya girilirken sona erdi. Evinde Finlandiya ile ya tamam ya devam maçına çıkan Bosna Hersek, haftayı 3-1’lik mağlubiyetle kapattı. Ayağına gelen 2.’lik şansını kaçıran Ivaylo Petev’in öğrencileri, özellikle sergilediği futbolla güven vermedi. Finlandiya karşısında yetersiz kalan ev sahibi, bu hafta gruptan çıkma mücadelesi veren bir diğer rakibi Ukrayna ile karşılaşacak. İlk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Bosna Hersek, bu hafta evinde prestij mücadelesi verecek.

Ukrayna 3 Puan Peşinde

Evinde ağırladığı Bosna Hersek ile 1-1 berabere kalan Ukrayna, 2.’lik şansını son haftaya taşırken, bu hafta hedefsiz kalan bir Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecek. 7 hafta sonunda yoluna namağlup devam eden Ukrayna, 6 beraberlik, 1 galibiyetle 9 puan toplamayı başarırken, 2. sıradan 2 puan uzaklıkta yer alıyor. 2. sıradaki Finlandiya lider Fransa ile karşılaşacak. Rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Oleksandr Petrakov’un öğrencileri, hedefsiz Bosna karşısında kazanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Bosna Hersek – Ukrayna Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Lahoz. Mücadele Bilino Polje Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bosna Hersek’in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Sehic, Kolasinac, Sunjic, Sanicanin, Cipetic, Hadziahmetovic, Visca, Gojak, Cimirot, Hodzic, Dzeko.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

Galibiyete ihtiyacı olan Ukrayna, hedefsiz kalan Bosna Hersek karşısında hata yapmayacak ve deplasmandan alacağı 3 puanla, 2. sıra için diğer maçın sonucunu bekleyecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ukrayna deplasmanda Zinchenko ve Dovbyk’un golleriyle kazandı. Konuk ekip Play Off biletini alırken, Bosna deplasmanında bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.