Arminia Bielefeld – Wolfsburg İddaa Tahmini 20.11.2021

Arminia Bielefeld evinde Wolfsburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 12. hafta mücadelesi, 20 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30‘da, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Arminia Bielefeld galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.50, Wolfsburg galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Arminia Bielefeld 10 Maç Sonra Kazandı

Stuttgart deplasmanında Masaya Okugawa attı, Arminia Bielefeld yeni sezonda ilk galibiyetini aldı. Deplasmanda bulduğu tek gol fırsatını 18. dakikada gole çeviren ev sahibi, bu sezon ilk galibiyetini, deplasmanda aldı. Milli araya düşme potasının içerisinde giren Arminia Bielefeld, Milli ara dönüşü evinde yükselişini sürdürmek istiyor. Stuttgart deplasmanından 3 puan dönse de, Frank Kramer ve ekibi maç boyunca kalesinde önemli gol tehlikeleri yaşadı ve Bundesliga sahnesinde güven vermemeye devam etti.

Wolfsburg Kohfeldt’e Güveniyor

Wolfsburg, Florian Kohfeldt yönetiminde 3’te 3 yapmayı başardı. Bundesliga’da üst üste 5 maçta puan kaybeden, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise ilk 3 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, çare olarak göreve Van Bommel’in yerine Kohfeldt’i getirirken, önce ligde Leverkusen ve Augsburg’u kalesini gole kapatarak mağlup etmeyi başaran Wolfsburg, devler sahnesinde ise lider Salzburg’u 2-1 mağlup etti. Yeni hocasıyla Milli araya çok formda giren konuk ekip, ara dönüşü kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Arminia Bielefeld – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schüco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arminia Bielefeld takımında Wimmer sakat. Wolfsburg cephesinde ise Lacroix kart cezalısı. Bialek, Bornauw, Klinger, Schlager, Vranckx, Waldschmidt ve van de Ven’in sakatlığı bulunuyor.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Manuel Prietl, Lasme, Medina, Okugawa, Krüger.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, John Brooks, Paulo Otavio, Josuha Aster Guilavogui, Philipp, Maxi Arnold, Nmecha, Steffen.

Kohfeldt’in göreve gelmesiyle birlikte tüm maçlarını kazanan Wolfsburg, Milli arada yeni hocasıyla daha fazla çalışma fırsatı bulurken, Milli ara dönüşü galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadeleden iki takımda 1’er puanla ayrıldı. Arminia Bielefeld 1-0 öne geçerken, Wolfsburg skoru 2-1’e getirmeyi başardı ve son sözü tekrar Bielefeld söyledi.