Liverpool Porto Bahis Tahmini 24.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maçında Liverpool evinde, Porto’yu ağırlayacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Liverpool ile Porto takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Liverpool galibiyetine 1.93, beraberlik tercihine 4.00, Porto galibiyetine ise 3.95 verildiğini görüyoruz. 

Liverpool Gruptan Çıkmayı Başardı 

Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı sonuçlar ile dikkat çekiyor. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada 12 puan toplayan Klopp’un öğrencileri, lider konumda ve gruptan lider olarak çıkmayı garantilemiş durumdalar. Grubun 5. Maçında Porto’yu konuk edecek olan Liverpool, Dragao’da karşılaştığı Porto’yu ilk maçta 5-1’lik skorlar ile geçmişti. Hafta sonu ise Premier Lig’de Arsenal’ı konuk eden Liverpool, Diogo Jota önderliğinde 4-0 kazanmayı başardı ve lider Chelsea’nin takibini sürdürdü. Maç öncesinde Liverpool’da Joe Gomez, Harvey Elliot ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları bulunuyor.

Porto’nun Şansı Var 

Porto’nun gruptan çıkma şansı devam ediyor. Liderlik şansları kalmadı ama 2. Sırada grubu tamamlayabilmek için Atletico Madrid ile yarışıyorlar. Oynadığı 4 maçta 5 puan toplayan Porto, grupta tek mağlubiyetini Liverpool’a karşı almıştı. Bugün ise Anfield’da Liverpool’a konuk olacaklar. Geçtiğimiz hafta sonu Portekiz Liga NOS’da Santa Clara deplasmanına konuk olan Sergio Conceiçao’nun öğrencileri, rakibini 3-0 ile geçmeyi başarmıştı. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a konuk olacak Porto’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Liverpool – Porto'nun Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield’da Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Joe Gomez, Harvey Elliot ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Porto'nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Meireles, Pepe, Diogo Leite, Wilson Manafa, Malang Sarr, Mateus Uribe, Fabio Vieira, Zaidu Sanusi, Jesus Corona, Joao Mario, Mehdi Taremi

İddaa Tahmini

Liverpool, grupta oynadığı 4 karşılaşmada da fire vermedi. Porto karşısında ilk maçı farklı kazandılar. Anfield’da yine kazanırlar ve 5’te 5 yaparlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, hata yapmadı. Anfield’da Porto’yu 2-0 mağlup ettiler ve grupta 5’te 5 yaptılar.