Athletic Bilbao Granada İddaa Tahmini 26.11.2021

İspanya La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Athletic Bilbao evinde, Granada karşısında galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve Smart Spor kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Athletic Bilbao ile Granada takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Athletic Bilbao galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 3.50, Granada galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz.

Athletic Bilbao Düşüşe Geçti

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı puan kaybı ile kapattı. Konuk oldukları Levante deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. La Liga’da son sırada yer alan Levante’ye karşı 2 puan bırakmaları, beklenen bir gelişme değildi. Favori oldukları maçtan 1 puan ile döndüler. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Athletic Bilbao, La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan galibiyet çıkartamadı. Üst üste yaşanan puan kayıpları ile birlikte 8. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta San Mames Barria’da Granada ile karşılaşacak olan Athletic Bilbao, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Dani Vivian sakat.

Granada Alt Sıralarda

Granada, geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Real Madrid’e 4-1 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Robert Moreno’nun öğrencileri, bu hafta San Mames Barria’da Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. La Liga’da alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Granada, düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer alıyor. 13 hafta sonunda sadece 2 galibiyeti bulunan Granada, 11 puan ile 17. Sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Athletic Bilbao deplasmanında Monchu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Dani Vivian sakat. Granada’da Monchu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao’dan galibiyet beklentim var. Son 4 maçta ciddi kayıplar yaşadılar ve reaksiyon göstermeleri şart. Son 2 maçtır kaybeden Granada’yı iç sahada mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, yine puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Granada ile 2-2 berabere kaldılar. La Liga’da 5 maçtır kazanamıyorlar.