Adana Demirspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 26.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başaran Adana Demirspor evinde, Kasımpaşa ile karşılaşacak. 20.00’de başlayacak mücadele 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Adana Demirspor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 2.02, beraberlik tercihinin 4.05, Kasımpaşa galibiyetinin ise 3.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Adana Demirspor Favori Taraf

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Altay deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönmeyi başardılar. Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, bu sezon 5. Galibiyetini elde etti. Süper Lig’de 11. Sıraya yükselen Adana Demirspor, bu hafta iç sahada Kasımpaşa’yı konuk edecek. Kasımpaşa karşısında da maçın favorisi olan Adana Demirspor’da Lucas Castro’nun sakatlığı bulunuyor. Mario Balotelli’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kasımpaşa Düşme Hattında

Kasımpaşa, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu sezon oynadıkları 13 karşılaşmada sadece 9 puan toplayabilen İstanbul ekibi, alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta İstanbul derbisinde Fatih Karagümrük’ü konuk eden Hakan Kutlu’nun ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Kasımpaşa, son sıradaki Çaykur Rizespor’un 2 puan üzerinde yer alıyor. Bu sezon deplasmanda da galibiyeti bulunmayan Kasımpaşa, bu hafta Adana Demirspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Michal Travnik ve Valentin Eysseric kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Mario Balotelli’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Kasımpaşa’da Michal Travnik ve Valentin Eysseric kart cezalısı.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Yunus Akgün Assambalonga, Pa Dibba

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, maçın favorisi. Düşme hattındaki Kasımpaşa karşısında kazanırlar ve Süper Lig’de üst üste 3. Galibiyetini elde ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.77

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa’nın kazanamama serisi devam ediyor. Konuk oldukları Adana Demirspor deplsamanından golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Galibiyet hasreti 3 maça çıktı.