Lens – Angers İddaa Tahmini 26.11.2021

Lens evinde Angers‘i konuk ediyor. Fransa Ligue 1‘de 15. haftanın açılış mücadelesi, 26 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Lens galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.60, Angers 4.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Lens Savunmasında Hatalar Zinciri

Lens savunması Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde tel tel dökülürken, ev sahibi deplasmanda Brest’e 4-0 mağlup olarak, ilk 14 haftadaki en ağır yenilgisini aldı. Milli aradan 2. sırada dönen Lens, savunmada iyi bir sınav vermezken, gol yollarında ise Ganago, Jeean ve Kakuta fırsatları bir türlü değerlendiremedi. Franck Haise ve ekibi 14 haftada 4. mağlubiyetini aldı ve liderin 13 puan gerisine düşerken, 4. sıraya kadar geriledi. Lens taraftarı önünde toparlanarak, tekrar liderin en yakın takipçisi olmak istiyor.

Angers Üst Sıraları Bırakmadı

Angers cephesinde Milli ara dönüşü sahneye kaptan Mangani çıktı ve Lorient karşısında pozisyon üretmekte zorlanan konuk ekibe attığı penaltı golüyle 3 puanı getirdi. 4 haftalık galibiyet hasretine son veren Angers, 6. sıradaki yerini korumayı başardı ve üst sıralardan vazgeçmedi. Son haftalarda düşüşe geçen ve hücum hattında etkisiz kalan Angers, formsuz Lorient karşısında kazansa da, hücum hattındaki sorunlara henüz çözüm bulabilmiş değil. 14 hafta sonunda 3 mağlubiyeti bulunan konuk ekip, beraberliklerle önemli puan kayıpları yaşasa da, kolay maç kaybetmiyor.

Maç Bilgileri

Lens – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında bu hafta Kalimuendo kart cezalısı. Machado ve Said’in ise sakatlıkları bulunuyor. Angers’de Bamba, Brahimi ve Ould Khaled sakatlıkları nedeniyle bu hafta kadroda yer almayacak.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Gael Kakuta, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Danijel Petkovic, Doumbia, Thomas, Traore, Ounahi, Cabot, Boufal, Capelle, Maceau, Mangani, Ali Cho.

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta ağır bir yenilgi alsa da, hala üst sıralardaki iddiasını sürdüren Lens, 4 farklı mağlubiyetin ardından, teselliyi taraftarı önünde Angers’i mağlup ederek bulacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. Lens 1-0 geriden gelerek Kakuta ve Sotoca’nın golleriyle 2-1 öne geçerken, son sözü Thomas söyledi ve Angers’e zorlu deplasmanda 1 puanı getirdi.