Günün İddaa Kuponu 01.12.2021

İtalya Serie A Ligi’nde 1 Aralık Çarşamba günü lider ve en yakın 2 takipçisinin maçlarını kupon olarak derledim. 3 Serie A Ligi mücadelesiyle kazanmanızı dilerim.

Sassuolo – Napoli: MS 2, 1.62 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; 1 Aralık Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri Sassuolo ile Napoli‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmanın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde yaşadığı 3 haftalık galibiyet hasretine, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Milan deplasmanında son verdi. İlk yarıda 1-0 geriye düşerek zor anlar yaşamaya Milan maçında da devam eden ev sahibi, ilk yarıyı 2-1, ikinci yarıyı ise 3-1’lik üstünlükle noktaladı. Ev sahibi haftaya Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Milan karşısında kritik bir galibiyet aldı. 14 hafta sonunda 18 puanla 12. sırada yer alan Sassuolo, henüz ilk 7 hedefine ulaşamadı. Üst sıralardan uzak kalan Sassuolo, harika bir geri dönüşe Milan karşısında imza atarken, bu hafta ligin lideri Napoli karşısına çıkacak. Son 2 haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Sassuolo, ilk sınavından tam not alırken, Napoli karşısında da aynı başarıyı göstermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, Milli ara dönüşü bu sezon ligde ilk mağlubiyetini alırken, son şampiyon İnter deplasmanında 3-2’lik skorla gelen yenilginin ardından, Luciano Spalletti’nin öğrencileri liderlik koltuğunu kolay kolay bırakmayacağını ispatladı ve evinde ağırladığı ezeli rakibi Lazio’yu 4-0’lık harika bir galibiyetle mağlup etti. Milan’ın puan kaybetmesiyle birlikte Napoli en yakın rakibi ile puan farkını 3’e yükseltti. 14 hafta sonunda 11 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 35 puan toplayan Napoli, kalesinde ise sadece 7 gole izin verirken, aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını ortaya koydu. Güven tazeleyen Napoli, Sassuolo deplasmanında galibiyetlerine devam ederek, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’ni ilk 14 haftada domine etmeyi başaran Napoli, tek başına lider olarak çıkacağı Sassuolo deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

Genoa – Milan: MS 2, 1.46 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Genoa evinde Milan‘ı konuk edecek. 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 15. hafta mücadelesi, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Genoa, yeni hocasıyla puan kayıplarına tam gaz devam etti. En yakın rakibine dahi diş geçirmeyi başaramayan ev sahibi, düşme potasına dahil oldu. Mücadele 0-0’lık beraberlikle sona ererken, Milli arada dönüşünde alınan 2-0’lık Roma mağlubiyetinin ardından, Genoa’da gol hasreti tam 180 dakikaya çıktı. Milli arada kötü gidişata son vermek için göreve Andriy Shevchenko’yu getirirken, başarılı Milli takım kariyeriyle dikkat çeken teknik adam, Genoa kariyerine iyi başlamadı. Zayıf halkalar arasında yer alan Genoa, 2. sıradaki Milan ile karşı karşıya gelecek. Milan, İtalya Serie A Ligi’nde liderliği kaybetti. Geçtiğimiz haftaya kadar Serie A Ligi’nde Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan, Milli araya ise ilk 12 haftadan namağlup çıkarak giren Stefano Pioli’nin öğrencileri, Milli ara dönüşü üst üste mağlubiyetlerle yıkıldı. Önce deplasmanda Fiorentina’ya 4-3 kaybeden Milan, arından geçtiğimiz hafta evinde Sassuolo’ya 3-1 kaybetti. Mücadelede 1-0 öne geçse de, skoru korumayı başaramayan Milan, zirvenin 3 puan gerisine düştü. Konuk ekip son 2 hafta özellikle savunma hattı, üst üste yaptıkları bireysel hatalarıyla dikkat çekti. Milan kabusa Genoa deplasmanında son vermek istiyor.2 haftadır zor günler geçiren Milan, bu sıkıntılı süreçten galibiyetle çıkmayı başarırı. Zirve takibini 3 puan geride sürdüren Milan’ın, deplasmandan 3 puanla döneceğini düşünüyorum.

İnter – Spezia: H1, 1.54 (iddaa) – 1.74 (Bets10) ; 1 Aralık Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde 15. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 20:30‘da, İnter evinde Spezia‘yı konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Venezia deplasmanına konuk olan İnter, Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, hem lider ile 4 puan farkını korudu, hem de 2. sıradaki Milan’ın puan kaybettiği haftada kazanarak, puan farkını 1’e indirdi. İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara dönüşü namağlup lider Napoli’ye ilk Serie A Ligi mağlubiyetini tattıran Simone Inzaghi’nin öğrencileri çok formda. İnter sadece ligde değil, Şampiyonlar Ligi sahnesinde de kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Shakhtar Donetsk’i 2-0 mağlup eden İnter, gruptan lider çıkmak için son hafta Real Madrid deplasmanına çıkacak. İnter cephesinde Edin Dzeko, Hakan ve Lautaro Martinez çok formda. Konuk ekip Spezia ise Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde üst üste mağlubiyetler aldı. Atalanta deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle dönmesinin ardından, evinde Bologna’yı konuk eden Thiago Motta’nın öğrencileri, gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremezken, mücadeleden 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. 14 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başarabilen Spezia, düşme potasından sadece 1 puan uzaklıkta. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, henüz deplasmanda maç kazanmayı başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nin en golcü takımı İnter, ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Spezia karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirecek ve zorlanmadan kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.64

Bets10 Bahis Oranı: 5.39