Günün İddaa Kuponu 02.12.2021

2 Aralık Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Tottenham – Brentford: MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Tottenham, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Leeds United’ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar ve Antonio Conte yönetiminde ilk kez 3 puan sevinci yaşadılar. Premier Lig’de bu sezon çok sayıda mağlubiyet yaşayan Londra ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Bunley ile karşılaşacaktı ama yoğun kar yağışı sebebiyle karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de 19 puan toplayan Tottenham, 7. Sırada yer alıyor. Son 2 karşılaşmadan 4 puan çıkartan Tottenham, bu hafta Brentford’u konuk edecek. Brentford karşısında da kazanarak, üst sıra takibini devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor. Brentford, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç shada konuk ettikleri Everton’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de son haftalardaki kötü gidişatı sona erdiren Thomas Frank’ın öğrencileri, bu sezon 4. Galibiyetini almayı başardı. Premier Lig’de 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Brentford, bu hafta Tottenham deplasmanına konuk olacak. Golcü Ivan Toney, bu sezon attığı 5 golle Brentford’un en golcü oyuncusu konumunda. Geçen hafta Everton’ı 1-0 ile geçmeyi başaran Brentford’a galibiyeti getiren gol, Ivan Toney’den gelmişti. Bu sezon Premier Lig’de oynadığı 6 deplasman maçında sadece 1 mağlubiyeti bulunan Brentford, Tottenham karşısında da sürpriz yapmak istiyor. Maç öncesinde Brentford’da Kristoffer Aker, David Raya ve Mathias Zanka’nın sakatlıkları devam ediyor. Tottenham, maçın favorisi. Brentford bu sezon deplasmanda etkili sonuçlar alıyor ama Tottenham’ın kazanmaya ve üst sıralara çıkmaya ihtiyacı var. Tottenham, Kane önderliğinde 3 puana yakın taraf.

Manchester United – Arsenal: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.04 (Bets10) ; Manchester United, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Manchester United, zirve yarışının da gerisinde kalmış durumda. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Manchester United, son 8 karşılaşmada ise sadece Tottenham karşısında kazanabildi. Ona Gunnar Solskjaer’in görevden alınmasının ardından, Ralf Rangnick ile anlaşıldı. Alman teknik adam, bu sezon sonuna kadar Manchester United’ın başında sahaya çıkacak. Bu hafta Premier Lig’de Arsenal’ı konuk edecek Manchester United, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane’ın sakatlıkları sürüyor. Arsenal, 2 hafta önce konuk olduğu Liverpool deplasmanında farklı bir mağlubiyet yaşamıştı. Bu mağlubiyet ile birlikte 8 maç aradan sonra yenilgi yaşadılar. Geçtiğimiz hafta ise Emirates’de Newcastle United’ı konuk eden Mikel Arteta’nın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Saka ve Martinelli’nin golleriyle 3 puanı alan Arsenal, bu sezon Premier Lig’de 7. Galibiyetini elde etti. 23 puan ile 5. Sırada bulunan Arsenal, lider Chelsea’nin 7 puan gerisinde. Bu sezon ilk 4 hedefi bulunan Arsenal, ligin 4. Haftasından itibaren oldukça dikkat çekiyor. Premier Lig’de bu hafta Manchester United’a konuk olacak Arsenal’da Granit Xhaka ve Sead Kolasinac’ın sakatlıkları bulunuyor. Manchester United’dan galibiyet beklentim var. Old Traffor’da Arsenal’ı mağlup ederler ve 3 puanı alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.54

Bets10 Bahis Oranı: 3.32