Konyaspor Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 06.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Yeni Malatyaspor deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Ben Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Konyaspor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 1.80, beraberlik 4.05, Yeni Malatyaspor kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış.

Konyaspor Galibiyet Peşinde 

Konyaspor’un Süper Lig’de yakalamış olduğu 4 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta sona erdi. Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Yeşil Beyazlılar, sahadan 3-2’lilk mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup olan İlhan Palut’un öğrencileri, bu sezon 2. Kez mağlubiyet yaşadı. Hatayspor’un puan kaybettiği haftada, şanslarını iyi kullanamadılar. Lider Trabzonspor’un 13 puan gerisinde yer alan Konyaspor, bu hafta Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Yeni Malatyaspor karşısında maçın favorisi olan Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Yeni Malatyaspor Sürpriz Arayacak 

Yeni Malatyaspor, son haftalarda galibiyeti unuttu diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Galatasaray ile golsüz berabere kalam Mario Sumudica’nın öğrencileri, galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı. Üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Galatasaray karşısında 1 puan almayı başaran Yeni Malatyaspor, biraz olsun moral buldu. Süper Lig’de geride kalan 14 haftada sadece 4 galibiyet alabilen Yeni Malatyaspor, topladığı 13 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Konyaspor deplasmanında da işleri çok zor olacak. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Rayane Aabid ve Buğra Çağıran’ın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Konyaspor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Rayane Aabid ve Buğra Çağıran’ın sakatlıkları devam ediyor.

Konyaspor'un 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Nej Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Serdar Gürler, Cikalleshi

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Oussama Haddai, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Kubilay Kanatsızkuş, Adem Büyük

İddaa Tahmini

Konyaspor, maçın net favorisi. Bu sezon iç sahada çok etkililer. Keni sahalarında oynadıkları 7 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadılar. Bu hafta Konyaspor’u galibiyete yakın görüyorum. Yeni Malatyaspor’u iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyapsor, iç sahada 2 puan bıraktı. Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldılar.