Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig – Arminia Bielefeld İddaa Tahmini 18.12.2021

Red Bull Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig ile Arminia Bielefeld karşı karşıya gelecek. 18 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Leipzig galibiyetine 1.24, beraberliğe 6.50, Arminia Bielefeld galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Leipzig Galibiyet Peşinde

Leipzig teknik adam değişikliğine rağmen, Almanya Bundesliga’da üst sıra savaşından kopma tehlikesiyle karşı karşıya. Ev sahibi 2 hafta önce göreve Domenico Tedesco’yu getirirken, ilk maçta harika bir sınav vermiş ve ezeli rakibi Mönchengladbach’ı 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Augsburg deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen, 1-1’lik beraberliğe razı gelen ev sahibi 22 puanla 9. sıraya kadar geriledi. İlk 6 sıra ile puan farkı 2’ye yükselirken, lider ile puan farkı ise 18’e yükseldi. Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan vedanın ardından, Almanya Bundesliga’da istikrardan uzak performans grafiğini devam ettiren Leipzig, Tedesco yönetiminde artık ligde istikrar yakalamak istiyor. Ev sahibinin Bielefeld karşısında 3 puana ihtiyacı var.

Arminia Bielefeld Düşme Hattında

Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta sona ererken, 2 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Arminia Bielefeld, küme düşme hattında yer alırken, Fürth’ün ardından ligin en formuz takımı olmaktan kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta evinde Bochum’u 2-0 mağlup etmeyi başarsa da, tehlike hattından kurtulmayı başaramayan Bielefeld, sadece Stuttgart ve Bochum karşısında maç kazandı. Frank Kramer yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, mevcut kadro yapısı ve teknik adam performansıyla, Almanya Bundesliga sahnesinde toparlanmak adına umut vermedi. Bielefeld zor günler geçiren Leipzig karşısında fırsatları iyi değerlendirerek, 4 hafta sonra gelen galibiyeti devam ettirmek istiyor.

Maç Bilgileri

Leipzig – Arminia Bielefeld Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Haidara, Halstenberg, Klostermann, Novoa, Olmo, Poulsen ve Saracchi sakat. Ramos Covid19 sebebiyle karantinada. Arminia Bielefeld cephesinde ise Czyborra, Laursen ve Vasiliadis’in sakatlığı bulunuyor.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Josko Gvardiol, Mukiele, Gvardiol, Angelino, Szoboszlai, Brian Brobbey, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Manuel Prietl, Lasme, Medina, Okugawa, Fabian Klos.

Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçmek isteyen Leipzig, iç sahada ağırlayacağı Bielefeld karşısında farklı galibiyete uzanarak, Bundesliga sahnesinde moral depolayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.52

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada rahat bir galibiyet almasını beklediğimiz Leipzig, Arminia Bielefeld karşısında farklı mağlubiyetten kurtulamadı.