LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Osasuna Bahis Tahmini 19.12.2021

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Getafe evinde, Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Getafe – Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Getafe kazanır 2.50, beraberlik 3.00, Osasuna kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Getafe 4 Maçtır Kaybetmiyor

Getafe, son haftalarda üst üste beraberlikler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alaves deplasmanına konuk olan Quique Flores’in öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır berabere kalan Getafe, La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmada ise mağlubiyet yaşamadı. Ligin son sırasında bulunan Levante’nin 4 puan üzerinde yer alan Getafe, düşme hattında bulunuyor. Bu hafta ise iç sahada Osasuna’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Getafe’de Jaime Mata kart cezalısı. Vitolo ve Chema Rodriguez’in ise sakatlıkları bulunuyor.

Osasuna Galibiyet Arıyor

Osasuna, La Liga’da haftalardır galibiyet arıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Barcelona’yı konuk eden Osasuna, 2 kez geriye düştüğü karşılaşmadan geri dönmeyi başardı ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. En son galibiyetini Ekim ayında alan Osasuna, La Ceramica’da konuk olduğu Vlllarreal’i deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Son 8 maçından galibiyet çıkartamayan Osasuna, bu hata Getafe deplasmanında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Getafe – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Jaime Mata kart cezalısı. Vitolo ve Chema Rodriguez’in ise sakatlıkları bulunuyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Jorge Cuenca, Stefan Mitrovic, Mathias Olivera, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, David Timor, Carlos Alena, Sandro Ramirez, Enes Ünal

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Getafe, ligin en az gol atan takımlarından biri. Bu karşılaşmada da düşük skorlu bir mücadele bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.28

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.39

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, 3 puanı tek golle aldı. Osasuna’yı iç sahada 1-0 mağlup ettiler. 2.5 gol altı tercihimiz rahat kazandı.