İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 19.12.2021

İtalya Serie A Ligi’nde 18. hafta heyecanı yaşanırken, 19 Aralık Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Torino – Hellas Verona: MS 2, 2.85 (iddaa) – 3.30 (Bets10) ; Hellas Verona, 19 Aralık Pazar akşamı Torino deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 18. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 20:00‘de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 5 puanla namağlup çıkmayı başardı. Ivan Juric’in öğrencileri Empoli ve Cagliari karşısında öne geçmeyi başarsa da, iyi başladığı maçların son dakikalarında etkisiz kalmıştı. Bologna karşısında ise ilk 69 dakikadan 2-0’lık üstünlükle çıkmayı başaran ev sahibi, 79. dakikada fark 1’e inse de, bir kez daha hata yapmadı. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçen Torino, İtalya Kupası’na ise erken veda etti. 2. Turda karşı karşıya geldiği Sampdoria’ya deplasmanda 2-1 kaybeden Torino, önümüzdeki süreçte tek kulvarda mücadele edecek. Tüm odağını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, 3 maçlık yenilmezlik serisini en yakın rakibi Hellas Verona karşısında 3 puanla taçlandırmak istiyor. Hellas Verona, İtalya Kupası’na 2. Turda veda etti. Geçtiğimiz hafta içi evinde Empoli’ye 4-1 mağlup olan Hellas Veronai kupaya erken veda ederken, bu mağlubiyet sadece konuk ekibi kupadan etmedi, aynı zamanda yeni teknik adam Igor Tudor yönetiminde ilk kez alınan üst üste 2. mağlubiyet oldu. İtalya Serie A Ligi’nde 17. haftayı 2-1’lik Atalanta mağlubiyetiyle kapatan konuk ekip, Tudor ile 14 haftadan 3. mağlubiyetini alırken, Empoli karşısında alınan sürpriz mağlubiyet moralleri bozdu. Verona son haftalarda düşüşe geçse de, Empoli mağlubiyeti dışında, tüm mağlubiyetlerde dahi yeni teknik adam yönetiminde sergilenen futbol umut vermeye devam etti. Igor Tudor’un konuk ekipte tekrar kötü gidişata çare bulacağını düşünüyorum. Atalanta karşısında tüm çabalarına rağmen mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Hellas Verona, Torino deplasmanında ise aynı performans grafiğiyle galip çıkacak güçte. Konuk ekip galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Sampdoria – Venezia: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; 19 Aralık Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 18. hafta mücadeleleri sahne alırken, Türkiye saati ile 20:00‘de, Sampdoria ile Venezia karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Gabbiadini’nin harika performansı Samdporia’yı, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Genoa deplasmanında 3-1’lik galibiyete taşıdı. Takımın yıldızı 7. dakikada sahneye çıkara takımını 1-0 öne geçirmeyi başarırken, ikinci yarıda attığı golle farkın açılmasını sağladı. 2 hafta sonra tekrar galibiyete uzanan Sampdoria, Fiorentina ve Lazio karşısında kaybettiği puanlarla düşme hattına yakınlaşırken, düşme hattındaki rakibini mağlup ederek, rahat bir nefes aldı. Düşme hattı ile puan farkını 8’e çıkarmayı başaran Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, 14. sırada yer alıyor. 17 haftalık fikstürde 5 galibiyeti bulunan Sampdoria, bu 5 galibiyetin 3’ünü son 5 haftada almayı başardı. Ev sahibi son haftalarda daha etkili bir oyun planıyla karşımıza çıkıyor. Venezia cephesinde tehlike çanları çalıyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip 17 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başarırken, düşme hattından 6 puan uzaklıkta, 14. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta Juventus ile 1-1 berabere kalmayı başaran konuk ekip, ligin iddialı takımına geçit vermese de, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Son 4 haftadan 1 puanla ayrılan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanırken, İtalya Serie A Ligi’nde Salernitana’nın ardından ligin en zayıf hücum performansını sergiledi ve 17 haftada sadece 16 gol atabildi. Juventus beraberliğinin ardından İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Ternana karşısına çıkan konuk ekip, 3-1’lik galibiyete uzanırken, zor günler içerisinde teselli buldu ve İtalya Kupası’nda 3. Tur biletini taraftarı önünde cebine koymayı başardı. Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyet adına zorlansa da, Venezia karşısında iç saha avantajıyla favori. Ev sahibi formsuz rakibini taraftar desteğiyle mağlup etmeyi başaracaktır.

Spezia – Empoli: MS 2, 2.13 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 19 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 17:00′de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Spezia ile Empoli karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’dne 5 haftadır maç kazanamayan ve 17. hafta sona erdiğinde düşme hattından 2 puan uzaklıkta yer alan Spezia, hafta içi İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Lecce’ye 2-0 mağlup olurken, İtalya Seri B Ligi temsilcisi karşısında sergilenen futbolun, lig performansıyla birlikte teknik adam Thiago Motta’nın tahtının sallanmasına neden oldu. İtalya Serie A Ligi’nde 17 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, ligde Roma’ya 2-0, kupa serüveninde ise Lecce’ye 2-0 mağlup olurken, hem savunma hem de hücum hattındaki performansıyla güven vermekten çok uzak kaldı. Kalesinde tam 38 gole engel olamayan Spezia, bu hafta Empoli karşısına ligin en fazla gol yiyen takımı olarak çıkacak. Empoli’de yüzler gülüyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 10 puanla çıkmayı başaran ve 17. haftayı 1-0’lık Napoli galibiyetiyle kapatan konuk ekip, İtalya Kupası 2. Turu’nda en zorlu eşleşmelerden biriyle karşı karşıya kalsa da, Hellas Verona deplasmanından 4-3’lük galibiyetle dönmeyi başararak, kazanma alışkanlığını iki kulvarda birden sürdürdü. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında en iyi performans grafiğine sahip olan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, 26 puanla 9. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Son 4 haftalık harika seri Empoli’yi üst sıra yarışına taşıdı. Konuk ekip yükselen performansını 5 haftadır puan kaybeden Spezia deplasmanında 3 puanla sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yükselen yıldızı Empoli, formunun zirvesinde çıkacağı Spezia deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürecektir. Konuk ekip rakibinin aksine çok formda.

Toplam İddaa Oranı: 9.53

Bets10 Bahis Oranı: 15.09