İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 19.12.2021

19 Aralık Pazar günü için Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak düzenledim. Bol şanslar dilerim.

Freiburg – Bayer Leverkusen: 2.5 ÜST, 1.48 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 19 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 17:30′da, 17. hafta heyecanı başlarken, Freiburg sahasında Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 4 ve Nesine.com, tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’da 16. haftayı Union Berlin deplasmanında golsüz beraberlikle geçiren Freiburg, son 6 haftalık fikstürde tam 14 puan kaybederken, liderin 17 puan gerisine düştü. Christian Streich’in öğrencileri ilk 10 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, seri lider Bayern Münih karşısında 6 hafta önce son buldu. Lider karşısında mağlup olmasına rağmen, sergilediği futbolla ne kadar formda olduğunu ispatlasa da, kaybedilen serinini ardından Freiburg bir türlü istikrar sağlayamadı. Son 6 haftada tek galibiyetini Mönchengladbach karşısında 3 hafta önce 6-0’lık skorla alan ev sahibi, son 2 haftada ise önce Hoffenheim’a mağlup oldu, ardından Union Berlin ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Freiburg ilk 5 içerisinde yer alsa da, son haftalarda zor günler geçiriyor. Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında karşı karşıya geldiği Frankfurt ve Hoffenheim karşısında 2-0’lık üstünlük yakalayarak, galibiyete çok yakınlaşan Bayer Leverkusen, 90 dakikalar sona erdiğinde önce Frankfurt’a 5-2 mağlup oldu, ardından Hoffenheim ile 2-2 berabere kaldı. 4 maçlık yenilmezlik serisinin ardından gelen üst üste puan kayıpları, Dortmund ile birlikte liderlin en yakın takipçisi olmayı başaran konuk ekibi, liderin 15 puan gerisine taşıdı. 3. sırada yer alan Leverkusen, hücum hattında tam not alırken, savunmada ise son haftaların en güven vermeyen takımlarından biri oldu. 180 dakika sonunda kalesinde 7 gole engel olamayan Gerardo Seoane ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da çok kritik hatalara imza attı. Konuk ekip artık yükselişe geçmek liderin yoluna rahat devam etmesine engel olmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarına rağmen, üst sıralarda kalmayı başaran Freiburg ile Bayer Leverkusen, 3 puan hedefiyle çıkacağı zorlu mücadelede verdikleri skor katkılarıyla 2.5 gol barajının aşılmasını sağlayacaktır.

Köln – Stuttgart: MS 1, 1.72 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 19 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 17. hafta mücadelesinde, Köln‘ün rakibi Stuttgart olacak. Almanya Bundesliga’nın 16. haftasında yedek kulübesinden gelen katkı Köln’ü, Wolfsburg karşısında galibiyete taşıdı. Karşılaşmada 2 kez geriye düşen Steffen Baumgart’ın öğrencileri Modeste’nin golleriyle beraberliği yakalarken, Uth’un golü galibiyeti getirdi. Son 17 dakikaya 2-1 geride giren Köln, 90 dakika sonunda ise 3-2’lik galibiyeti hanesine yazdırdı. 2 hafta önce küme düşme hattındaki Augsburg’a 2-0 mağlup olan ve ilk 5 sıra dışında ilk kez bir rakibine 3 puan kaptıran ev sahibi, kısa süre içerisinde toparlanmayı başardı. 16 hafta sonunda 22 puanla ligin 10. sırasında yer alan Köln, rahat bir konumda Bundesliga serüvenine devam ederken, geçtiğimiz hafta imza attığı harika geri dönüşle, Stuttgart maçı öncesinde güven tazeledi. Almanya Bundesliga’nın 16. haftasında Stuttgart, lider Bayern Münih’e diş geçiremedi. Rakip kalede hiçbir varlık gösteremeyen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, savunmada ise tam anlamıyla tel tel döküldü. Neredeyse kalesine gelen her isabetli şut golle sonuçlanırken, 16 hafta sonunda 17 puanda kalan konuk ekip, Play Out hattının Augsburg ile paylaşmak zorunda kaldı. 3 maçtan 7 puanla çıkarak, bu sezonki en iyi performans grafiğini ortaya koysa da, ağır bir mağlubiyetle yeniden düşüşe geçen Stuttgart, son 7 dış saha maçından sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Deplasmanda maç kazanmakta zorlanan konuk ekibin, Köln deplasmanında da işi zor. Deplasmandan harika bir galibiyetle geri dönen Köln, yükselişini Stuttgart karşısında 3 puanla sürdürecek ve Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam edecektir.

Fiorentina – Sassuolo: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 19 Aralık Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Sassuolo kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 14:30‘da başlama düdüğü çalınacak olan maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Salernitana karşısına çıkan Fiorentina, Vlahovic’in 2, Maleh ve Bonaventura’nın 1’er golüyle 4-0’lık galibiyete uzandı ve Serie A Ligi sahnesinde 3’te 3 yapmayı başardı. Deplasmanda yaşadığı 5 haftalık galibiyet hasretine Bologna deplasmanında 2 hafta önce son vermeyi başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, hem iç saha hem de deplasmanda etkisini artırırken, adını ilk 5 içerisine yazdırmayı başardı. 17 haftadan 10 galibiyetle 30 puan toplamayı başaran ev sahibi, henüz hiçbir rakibiyle berabere kalmadı. Ortası olmayan Fiorentina, özellikle deplasmanda önemli puan kayıpları yaşarken, evinde son 4 maçtan 4 galibiyetle çıkarak, ligin en iyi iç saha performanslarından birini sergiledi. Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lazio’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. İlk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede, Berardi ve Raspadori’nin golleriyle geçire dönmeyi başaran konuk ekip, son 3 dakikayı ise Kaan Ayhan’ın kırmızı kartıyla birlikte 10 kişi oynadı. Son 5 haftada 2. galibiyete imza atan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, yavaş yavaş alt sıralardan kurtulmaya başladı. Sezon başında yapılan teknik adam değişikliğinin ardından, ilk haftalarda sancılı bir süreç geçiren ve oyun planını sahaya yansıtmakta zorlanan Sassuolo, son 5 haftalık periyotta ise çok daha formda. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan Fiorentina ve son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Sassuolo, 18. haftada mağlubiyeti kolay kabullenmeyecek ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.53

Bets10 Bahis Oranı: 5.26