Beşiktaş Altay İddaa Tahmini 30.12.2021

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş evinde, Altay ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş ve Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.53, beraberlik 4.33, Altay kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Tur Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanına konuk oldu. Rakibine 90. Dakikada yediği golle 1-0 kaybeden Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Önder Karaveli yönetiminde de ilk mağlubiyetini yaşamış oldular. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası mesaisine çıkacak olan Beşiktaş, Süper Lig ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Alex Teixeira, Necip Uysal, Mert Günok ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Altay Galibiyet Hasret

Altay, bildiğimiz gibi Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta düşme hattında yer alan Kasımpaşa’ya 2-0 kaybettiler. Mustafa Denizli’nin öğrencileri, tam tamına 11 maçtır Süper Lig’de 3 puan sevinci yaşayamıyor. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Bu hafta ise Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın konuğu olacaklar. Süper Lig’de Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Altay, rakibini 2-1 mağlup ederek sürpriz bir galibiyet almıştı. Bu kez Türkiye Kupası’nda da sürpriz yaparak tur atlamak istiyorlar. Maç öncesinde Altay’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Alex Teixeira, Necip Uysal, Mert Günok ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

Altay'ın İlk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Beşiktaş, turun net favorisi. Altay, Süper Lig’de çok etkisiz ve son haftalarda galibiyet almayı unuttular. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a direnemezler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…