Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Burnley İddaa Tahmini 30.12.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Haftanın kapanış maçında, Manchester United ile Burnley karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 23.15’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United – Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Manchester United kazanır 1.37, beraberlik 5.20, Burnley kazanır ise 8.85 olarak açıklanmış.

Manchester United’da Hedef 3 Puan

Manchester United, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Newcastle United deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Edinson Cavani’nin golüyle 1 puanı kurtaran Kırmızı Şeytanlar, mağlup olmadığı için şanslıydı da diyebiliriz. David De Gea, yaptığı kurtarışlarla Manchester United’ın mağlup olmasını önledi. Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Ralf Rangnick’in ekibi, Tottenham ve Arsenal’ın kazandığı haftada 2 puan bıraktı. Bu hafta ise Old Trafford’da Burnley’i konuk edecekler. Maç öncesinde Manchester United’da Paul Pogba’nın sakatlığı devam ediyor.

Burnley Sürpriz Arayacak

Burnley’in Premier Lig’de oynayacağı 3 karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Watford, Aston Villa ve Wolverhampton ile maçlarını tamamlayamadılar. Premier Lig’de oynadığı son maçta West Ham’ı konuk eden Sean Dyche’ın ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 5 maçta galibiyet alamayan Burnley, bu karşılaşmalarda 4 puan topladı. Sadece Newcastle United deplasmanında kaybettiler. Geride kalan 15 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabilen Burnley, topladığı 11 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Burnley’de Connor Roberts ve Ashley Barnes’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Paul Pogba’nın sakatlığı devam ediyor. Burnley’de Connor Roberts ve Ashley Barnes’ın sakatlıkları bulunuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Burnley'nin ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Johann Gudmundsson, Dwight McNeil, Jay Rodriguez, Chris Wood

İddaa Tahmini

Manchester United, geçen hafta 2 puan bıraktı. Newcastle United karşısında kazanamadılar. Bu hafta Burnley’i mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Manchester United, 3 puanı 3 golle aldı ve ilk 5 umutlarını devam ettirdi.