LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Espanyol İddaa Tahmini 31.12.2021

İspanya La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Valencia bu hafta iç sahada, Espanyol ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 18.15’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Valencia ile Espanyol zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Valencia galibiyetinin 1.79, beraberlik tercihinin 3.75, Espanyol galibiyetinin ise 4.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Valencia 7 Maçtır Kaybetmiyor

La Liga’nın son haftalarda formda takımlarından biri olan Valencia, ilk 6 umutlarını devam ettiriyor. La Liga’da 2 hafta önce Levante deplasmanına konuk olan Yarasalar, sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrılmayı başardı. 2-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılmayı başaran Jose Bordalas’ın ekibi, La Liga’da üst süte 3. galibiyetini elde etti. Tam 7 maçtır ise mağlubiyet yüzü görmüyorlar. Bu hafta ise Mestalla’da Espanyol’u konuk edecek Valencia, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Uros Racic kart cezalısı.

Espanyol Deplasmanda Varlık Gösteremiyor

Espanyol, 2 hafta önce konuk olduğu Celta Vigo deplasmanından puansız döndü. Balaidos’da rakibine 3-1 kaybettiler. La Liga’da özellikle deplasman maçlarında galibiyet almakta zorlanan Vicente Moreno’nun öğrencileri, bu sezon 9 deplasman maçından da galibiyet alamadan ayrıldı. La Liga’da henüz deplasman galibiyeti bulunmayan Espanyol, iç sahada çok daha etkili bir takım. Getafe, Barcelona, Rayo Vallecano ve Celta Vigo deplasmanından puan çıkartamayan Espanyol’un bu hafta Valencia karşısında da işi zor olacak. Maç öncesinde Espanyol’da Diego Lopez’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Valencia – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Uros Racic kart cezalısı. Espanyol’da Diego Lopez’in sakatlığı devam ediyor.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Diakhaby, Toni Lato, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Uros Racic, Carlos Soler,, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

Espanyol'un 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Raul De Tomas, Landry Dimata

İddaa Tahmini

Valencia, maçın favorisi. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Valencia, üst üste 7 maçtır ise mağlubiyet yaşamıyor. Bu hafta konuk edecekleri Espanyol karşısında da kazanırlar ve çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.79

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, sürpriz bir galibiyet aldı. 7 maçtır mağlup olmayan Valencia’yı Mestalla’da 2-1 ile geçmeyi başardılar.