Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Manchester City İddaa Tahmini 01.01.2022

İngiltere Premier Lig‘de Cumartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında lider Manchester City deplasmanda, Arsenal‘a konuk olacak. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı S SPORT kanalından izleyebilirsiniz.

Arsenal ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 6.10, beraberlik tercihinin 4.80, Manchester City galibiyetinin ise 1.52 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal’dan Üst Üste Galibiyetler

Arsenal, bu sezon Premier Lig’de dikkat çekici sonuçlar alıyor. Geride kalan 19 karşılaşmada 35 puan topladılar ve 4. sırada yer alıyorlar. Bu sezon ilk 4 için oldukça iddialılar diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta içi Wolverhampton ile oynayacağı karşılaşma covid sebebiyle ertelen Arsenal, son 4 maçından ise galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son 4 maçtan 12 puan çıkarttılar. Öte yandan Emirates’de de üst üste 5 maçtır kazanan bir Arsenal var. Bu hafta Emirates’de lider Manchester City’i konuk edecek Arsenal, yine 3 puan arayacak. Maç öncesinde Arsenal’da Pablo Mari, Calum Chambers ve Sead Kolosinac’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City 10 Maçtır Kazanıyor

Manchester City, galibiyet serisine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta AMEX’de Brighton’a konuk olan Pep Guardiola’nın ekibi, bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de oynadıkları son 10 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Manchester City, en yakın takipçisi Chelsea’nin 8 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu sezon da Premier Lig’in en büyük şampiyonluk adayı olan Manchester City, bu hafta Emirates’de Arsenal’a konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Arsenal – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Pablo Mari, Calum Chambers ve Sead Kolosinac’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Takehiro Tomiyasu, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Gabriel Martinelli, Alexandre Lacazette

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Arsenal, iç sahada oynadığı son 5 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Emirates’de çok etkili sonuçlar alıyorlar. Lider Manchester City ise Premier Lig’de tam 10 maçtır kazanıyor. Haftanın zevkli karşılaşmalarından biri olacağını düşünüyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City’de galibiyet serisi devam etti. Emirates’de Arsenal’ı 2-1 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.