Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Aston Villa Bahis Tahmini 02.01.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 2 maçtır mağlubiyet yaşayan Brentford, bu hafta Aston Villa karşısında kötü gidişatı sonlandırmak istiyor. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

BrentfordAston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Brentford kazanır 2.95, beraberlik 3.45, Aston Villa kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Brentford Evinde Kaybetti

Brentford, geçtiğimiz hafta içi lider Manchester City’i konuk etti. Rakibine 1-0 mağlup olan Thomas Frank’ın ekibi, çok fazl etkili olamadı. Manchester City karşısında da topa sahip olma konusunda zor anlar yaşadılar. Premier Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Brentford, bu hafta Aston Villa karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Brentford’da David Raya, Charlie Goode, Mathias Zanka, Tarique Fosu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa Çıkış Peşinde

Aston Villa, geçtiğimiz hafta Leeds United ile karşılaşacaktı ama covid önlemleri sebebiyle karşılaşma, ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de bir önceki hafta ise Chelsea’yi konuk eden Steven Gerrard’ın öğrencileri, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Savunma hatalarının ön plana çıktığı karşılaşmadan puansız ayrılan Aston Villa, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Bu hafta ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Tryone Mings kart cezalısı. Bertrand Traore ve Leon Bailey ise sakat olan isimler.

Maç Bilgileri

Brentford – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da David Raya, Charlie Goode, Mathias Zanka, Tarique Fosu’nun sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Tryone Mings kart cezalısı. Bertrand Traore ve Leon Bailey ise sakat olan isimler.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Frank Onyeka, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Ezri Konsa, Matt Targett, Marvelous Nakamda, John McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Brentford’un reaksiyon göstermesi şart. Son 2 maçtan puansız ayrıldılar. Aston Villa ise skor üretebilen bir takım ama son haftalarda savunma da önemli hatalar yapıyorlar. İki takımda güven vermiyor. Bu sebeple gol var tercihini ön planda tutuyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Aston Villa’yı 2-1 ile geçmeyi başardılar.