Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace West Ham Bahis Tahmini 01.01.2022

İngiltere Premier Lig‘de iç sahada önemli sonuçlar alan Crystal Palace bu hafta evinde, West Ham‘ı ağırlayacak. Zorlu karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Crystal Palace West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 3.15, beraberlik 3.50, West Ham kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

Crystal Palace İç Sahada Etkili

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Norwich City karşısında rahat bir galibiyet alan Patrick Vieira’nın ekibi, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maçın ilk yarısında buldukları gollerle 3 puana ulaşan Crystal Palace, bu sezon Premier Lig’de 5. galibiyetini elde etti. Özellikle Selhurst Park’ta bu sezon önemli sonuçlar almayı başarıyorlar. Bu hafta ise West Ham’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Crystal Palace’da James McArthur, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

West Ham’dan 3 Puan

West Ham, Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta içi Watford deplasmanına konuk olan Londra ekibi, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. 1-0 geriye düştüğü maçtan farklı bir galibiyet ile ayrılan David Moyes’un öğrencileri, biraz olsun moral buldu. Premier Lig’de bu sezon ilk 5 umutlarını devam ettiren West Ham, 31 puan ile 5. sırada yer alıyor. Geçen hafta Tottenham’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçtiler ve 5. sıraya yükseldiler. Bu hafta West Ham’da Kurt Zouma ve Angelo Ogbonna’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Crystal Palace – West Ham United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James McArthur, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. West Ham’da Kurt Zouma ve Angelo Ogbonna’nın sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, James Tomkins, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Cheikhou Kouyate, Will Hughes, Conor Gallagher, Jordan Ayew, Christian Benteke

West Ham United'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Manuel Lanzini, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

İki takımda geçen haftayı 3 puan ile kapattı. Crystal Palace, Selhurst Park’ta iyi sonuçlar alıyor. West Ham’da geçen hafta 4 gol buldu ve moralli. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, önemli bir galibiyet aldı. Watford galibiyetinin ardından Crystal Palace karşısında da kazanan Londra ekibi, çıkışını sürdürdü.