Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari – Bologna İddaa Tahmini 11.01.2022

11 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Bologna karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Sardegna Arena Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak olan erteleme mücadelesi için Bets10, Cagliari kazanır seçeneğine 2.95, beraberliğe 3.40, Bologna kazanır seçeneğine ise 2.45 oran veriyor.

Cagliari Kabusa Son Verdi

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını düşme hattının içerisinde kapatan Cagliari, 19 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, ilk yarınını tek galibiyetini aldığı Sampdoria’yı, geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle start verdi. 3 puan ev sahibini düşme hattından kurtarmak için yeterli olmasa da, 11 maç sonra yeniden galibiyetle tanışan Walter Mazzarri’nin öğrencileri, ligde kalma umutlarını arttırdı. 13 puanla 18. sırada kendisine yer bulan Cagliari, düşme hattının üzeri ile puan farkını 4’e indirdi. Zor günler geçirmeye devam etse de, deplasmanda aldığı galibiyetle umutlanan Cagliari, iç sahada kazanmaya devam etmek istiyor.

Bologna Covid 19 Etkisinde

Covid 19, konuk ekip Bologna’ya ağır bir darbe buldu. Sezonun ikinci yarısı başlarken, üst üste gelen vaka haberleriyle birlikte zor günler geçirmeye başlayan Bologna,  sezonun ikinci yarısına bu hafta Cagliari deplasmanında merhaba diyecek. Konuk ekibin İnter maçı ertelenirken, hafta sonu sahne alacak olan Cagliari maçı ise Salı gününe ertelendi. İtalya Serie A Ligi’nde sezonu ilk yarısı sona ererken, 19 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyan Bologna, kendisine 11. sırada yer buldu. Küme düşme potasından uzak kalma hedefine şimdilik ulaşan ve düşme hattı ile puan farkını 14’e yükselmeyi başaran Sinisa Mihajlovic’in öğrencilerinde şimdiki hedef ise Avrupa bileti. 3 haftalık mağlubiyet serisiyle konuk olduğu Sassuolo deplasmanında, 3 golle 3 puana uzanmayı başaran Bologna, harika bir deplasman performansı ortaya koydu. Covid nedeniyle zor günler geçiren konuk ekip, deplasmanda galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Cagliari – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sports Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari cephesinde Nandez, Ceter Valencia, Rog ve Strootman’ın sakatlığı bulunuyor. Godin, Walukiewicz ve Caceres kadroda yer almayacak. Balde ise milli takım kampında. Bologna takımında Viola, Vignato, Santander, Michael, Molla, Medel, Hickey ve Dominguez Covid 19 nedeniyle karantinada. Barrow ve Mbaye ise milli takımlarında.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Bellanova, Lykogiannis, Ceppitelli, Zappa, Carboni, Grassi, Christian Oliva, Pedro, Marin, Balde.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Roberto Soriano, Mitchell Dijks, Gary Medel, De Silvestri, Hooijdonk, Svanberg, Roberto, Musa Barrow, Nicola Sansone, Orsolini.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, eksiklerle zor bir sınav verecek olan Bologna ve Cagliari’nin, bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda bizleri yanıltmadı ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırdı. Mücadelede galibiyete uzanan taraf ise ev sahibi Cagliari oldu.