TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 15.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Fenerbahçe deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Antalyaspor ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 3.45, beraberlik tercihinin 3.70, Fenerbahçe galibiyetinin ise 2.14 oran şeklinde açıldığını görüyoruz

Antalyaspor’da Gidişat Kötü 

Antalyaspor’da gidişat pek iyi değil. Geçtiğimiz hafta sonu Göztepe ile karşı karşıya gelen Antalyaspor, rakibihe 4-0 mağlup oldu. Cheriff Ndiaye’yi tutmakta zorlanan Kırmızı Beyazlılar, etkisiz kaldığı maçta haklı bir yenilgi yaşadı diyebiliriz. Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Akdeniz ekibi, bu hafta iç sahada konuk edeceği Fenerbahçe karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe Telafi Peşinde 

Fenerbahçe’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Adana Demirspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, rakibine 2-1 mağlup oldu. Enner Valencia’nın golüyle öne geçtiler ama skoru koruyamadılar. Bu sezon Süper Lig’de 6. mağlubiyetini alan Fenerbahçe, 5. sıraya geriledi. Lider Trabzonspor’un tam 17 puan gerisine düştüler. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ın getirildiğini de belirtelim. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Antalyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Antalyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Bright Osayi Samuel, Atila Szalai, Kim Min Jae, Filip Novak, Jose Sosa, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Mesut Özil, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’a 2-1 kaybetti. Takımın başına İsmail Kartal getirildi ve Fenerbahçe’nin artık yeni hocası belli oldu. Son 4 maçta sadece 1 gol atabilen Antalyaspor karşısında Fenerbahçe’yi 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.14

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, yeni hocası İsmail Kartal ile de kazanamadı. Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.