TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Trabzonspor İddaa Tahmini 15.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini sürdüren Trabzonspor bu hafta deplasmanda, Sivasspor’un konğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Sivasspor ile Trabzonspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Sivasspor galibiyetine 3.05, beraberlik tercihine 3.45, Trabzonspor galibiyetine ise 2.40 verildiğini görüyoruz.

Sivasspor’dan Önemli Galibiyet

Sivasspor, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönen Sivasspor, 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı ve moral buldu. Süper Lig’de bu sezon 7. Galibiyetini alan Sivasspor, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta ise iç sahada Trabzonspor ile karşılaşacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı, deplasmanda 2-1 kaybetmişlerdi. Sivasspor, bu kez rakibi karşısında sürpriz yapma peşinde.

Trabzonspor’dan Tek Gollü Galibiyet

Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Süper Lig’in 2. Yarısının ilk haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Trabzonspor, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maçın genelinde üstün olan taraf Trabzonspor idi ve farklı bir galibiyeti de kaçırdı diyebiliriz. Süper Lig’de 49 puan ile liderliğini sürdüren Bordo Mavililer, en yakın takipçisi Konyaspor’un 10 puan önünde yer alıyor. Şampiyonluğun en büyük adayı olan Trabzonspor, bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Edgar Ie, Manolis Siopis, Djaniny, Serkan Asan ve Gervinho’nun sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Edgar Ie, Manolis Siopis, Djaniny, Serkan Asan ve Gervinho’nun sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Leke James

Trabzonspor’un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius.

İddaa Tahmini

Sivasspor, büyük takımlara karşı iyi bir performans sergiliyor. Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray’dan puan almayı başardılar. Trabzonspor karşısında da sürpriz yapabilecek güçteler. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Sivasspor hem de Trabzonspor’dan gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, öne geçmeyi başardı ama skoru koruyamadı. Lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldılar.