İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.01.2022

21 Ocak Cuma günü İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Hellas Verona – Bologna: MS 1, 1.71 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 21 Ocak Cuma akşamı, Hellas Verona evinde Bologna’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleye, Marcantonio Bentegodi Stadı ev sahipliği yapıyor. İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olan Hellas Verona, haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyarken, ezeli rakibini 4-2’lik galibiyetle geçmeyi başardı. Salernitana karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından, Sassuolo deplasmanında başlama düdüğüyle birlikte gol aramaya başlayan Igor Tudor’un öğrencileri, 90 dakika boyunca oyunu domine etmeyi başarırken, Antonin Barak hatrick yaparak maça damga vurdu. İtalya Serie A Ligi’nin 10. sırasında yer alan Hellas Verona, hala üst sıralara yetişebilmiş değil. Son 4 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçiren ev sahibi, iç sahada galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bologna son haftalarda düşüşe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftalık periyottan sadece 3 puan çıkarmayı başaran konuk ekip, 5 mağlubiyet, 1 galibiyetlik performansıyla alt sıralara demir attı. 21 hafta sonunda 13. sırada yer alan Bologna, Cagliari mağlubiyetinin ardından evinde ağırladığı Napoli’ye 2-0’lık skorla kaybetti. Son haftalarda hem üst sıra hem de alt sıralardaki rakipleri karşısında önemli kayıplar yaşayan Bologna cephesinde teknik adam Sinisa Mihajlovic’in tahtı sallanıyor diyebiliriz. Düşme hattından 11 puan uzaklıkta yer alsa da, konuk ekibin son haftalardaki performans grafiği düşme hattı için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nin en iyi performanslarından birini ortaya koyan Hellas Verona, iyi futbolunu ve galibiyetlerini iç sahada sürdürecektir.

Frankfurt – Arminia Bielefeld: MS 1, 1.56 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Frankfurt evinde Arminia Bielefeld’i konuk edecek. Almanya Bundesliga 20. hafta fikstüründe yer alan mücadele, 21 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da başlarken, beIN SPORTS MAX HD 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Frankfurt kurduğu üstünlüğü korumayı 2 haftadır başarmıyor. Almanya Bundesliga’da devre arasına 3 haftalık galibiyet serisiyle girmeyi başaran Oliver Glasner’in öğrencileri, lig maratonuna geri dönüşü Dortmund karşısında yaparken, ezeli rakibi karşısında ilk yarıda yakaladığı 2-0’lık üstlüğü koruyamadı ve evinde 3-2’lik skorla mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta ise Augsburg deplasmanına konuk olan Frankfurt, ilk yarıda Kamada ile 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, tekrar üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1’lik beraberliğe razı geldi. 28 puanda kalarak 8. sıraya kadar gerileyen ve üst sıralardan uzaklaşan Frankfurt, evinde kazanarak yeniden yarışın içerisine girmek istiyor. Almanya Bundesliga sahnesinde geçtiğimiz hafta üstünlüğünü korumayı başaramayan bir diğer takım ise Arminia Bielefeld oldu. Konuk ekip en yakın rakiplerinden Fürth’ü evinde ağırlarken, ilk yarıda 1-0’lık üstünlük yakalasa da, karşılaşmayı 2-2’lik beraberlikle tamamladı. Son 4 haftadan namağlup çıkarak, bu sezonki en iyi performans grafiğini ortaya koysa da, henüz Play Out hattına yükselen ve küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramayan Frank Kramer’in öğrencileri, seriyi Frankfurt deplasmanında sürdürüyor. Savunma zafiyetleri devam etse de, hücumda daha etkili olmaya başlayan Bielefeld, deplasmana ateş hattının içerisinde çıkacak. 3 maçlık galibiyet serisinin ardından, son 2 haftada rakiplerine üstünlük kurmayı başarsa da, puan kayıplarına çare bulamayan Frankfurt, bu hafta galibiyetlerine evinde geri dönecektir.

Lyon – Saint Etienne: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri Rhône derbisi bekliyor. 21 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan mücadelede, Lyon ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. Derbinin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Lyon, Rhône derbisi öncesinde Fransa Ligue 1’de galibiyet hasretine son vermeyi başardı. İç sahada alınan Reims mağlubiyetinin ardından, Bordeaux, Lille, Metz ve PSG karşısında beraberliklerle yetinen Peter Bosz ve ekibi, lider PSG karşısında sergilediği futbolla yükselişin sinyallerini vermişti. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Troyes deplasmanından Dembele’nin golüyle 1-0 galip çıkmayı başaran ev sahibi, 28 puanla 11. sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletine ulaşmayı başarsa da, ligde aradığı yükselişi bir türlü bulamayan Lyon, geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı galibiyetin ardından, yükselişini derbi galibiyetiyle sürdürmek istiyor. Saint Etienne cephesinde göreve Pascal Dupraz gelse de, mağlubiyetler devam etti. Fransa Ligue 1’de en zayıf halka olmaktan kurtulamayan konuk ekip, 2 hafta önce teknik adam değişikliğine giderken, önce Nantes, ardından Lens’e mağlup oldu. Son 6 haftanın tamamında mağlup olan Saint Etienne, Fransa Ligue 1’in en alt sırasından kurtulamadı. Devre arasında kaleci Paul Bernardoni ve sağ bek Sada Thioub’u kiralık olarak kadrosuna katan konuk ekip, henüz toparlanmayı başaramadı. Rhône derbisine son derece moralsiz ve formsuz çıkacak olan Saint Etienne, Lyon deplasmanında ligin en güven vermeyen takımı olarak boy gösterecek. Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vererek moral depolayan Lyon, yükselişini derbi galibiyetiyle taçlandıracak ve zor günler geçiren rakibini mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.41

Bets10 Bahis Oranı: 5.36