TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Beşiktaş İddaa Tahmini 22.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor iç sahada, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Yeni Malatyaspor galibiyetinin 4.50, beraberlik tercihinin 3.75, Beşiktaş galibiyetinin ise 1.88 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Yeni Malatyaspor Ligin Dibinde

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK ile karşılaştı ama mücadele, yoğun kar yağışı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, ligin dibine demir atmış durumda. Son 3 maçta Fenerbahçe, Trabzonspor ve Göztepe’ye mağlup olan Yeni Malatyaspor’da moraller bozuk. Bu sezon sadece 4 galibiyet alabilen Marius Sumidica’nın ekibi, Süper Lig’in son sırasında yer alıyor.  Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek Yeni Malatyapsor’da Benjamin Tetteh ve Oussama Haddadi, milli takım kampındalar.

Beşiktaş’tan 3 Puan

Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Süper Lig’de bir önceki hafta ise Gaziantep FK’yı tek golle geçtiler. Son 2 maçta 6 puan toplayan Siyah Beyazlılar, ilk 4 umutlarını iyice arttırdı. Ghezzal’ın takıma dönmesiyle hücumda iyi bir üretkenlik yakalayan Beşiktaş, bu hafta konuk olacağı Yeni Malatyaspor karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Welinton, Kevin Nkoudou, Mert Günok ve Umut Meraş sakat olan isimler.

Yeni Malatyaspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalındanTürkiye saati ile 13.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyapsor’da Benjamin Tetteh ve Oussama Haddadi, milli takım kampındalar. Beşiktaş’ta ise Welinton, Kevin Nkoudou, Mert Günok ve Umut Meraş sakat olan isimler

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Karim Hafez, Didier Ndong, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Nshimirimana, Adem Büyük.

Beşiktaş’ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Josef De Souza, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

İddaa Tahmini

Beşiktaş’tan galibiyet beklentim var. Son 2 haftada 6 puan toplayarak moral buldular. Ligin son sırasında bulunan Yeni Malatyaspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni Malatyaspor evinde, Beşiktaş’tan puan almayı başardı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.