TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 22.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Zirve takibini sürdüren Fenerbahçe deplasmanda, Sivasspor’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’de Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Sivasspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sivasspor kazanır 2.85, beraberlik 3.30, Fenerbahçe kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Sivasspor Deplasmanda Kaybetti

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de puansız kapattı. İzmir’de Göztepe deplasmanına konuk olan Sivasspor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Özellikle yedikleri golden sonra önemli pozisyonlar yakaladılar ama değerlendiremediler. Göztepe karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Kırmızı Beyazlılar, bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak. Son 5 maçta sadece Konyaspor karşısında kazanabilen Sivasspor, bu hafta 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Sivasspor’da Kerem Atakan Keskin kart cezalısı.

Fenerbahçe Evinde Kazandı

Fenerbahçe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Altay’ı 2-1 mağlup ettiler ve moral buldular. İsmail Kartal yönetiminde ilk kez 3 puan sevinci yaşayan Sarı Lacivertliler, Süper Lig’de 3. Sıraya yükseldi. İrfan Can ve Serdar Dursun’un golleriyle 3 puanı alan Fenerbahçe, bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Attila Szalai kart cezalısı. Altay Bayındır ve Mert Hakan’ın sakatlıkları sürüyor.

Sivasspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Sivasspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Kerem Atakan Keskin kart cezalısı. Fenerbahçe’de ise Attila Szalai kart cezalısı. Altay Bayındır ve Mert Hakan’ın sakatlıkları sürüyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Max Gradel, Pedro Henrique, Mustapha Yatabare

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Filip Novak, Jose Sosa, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Mesut Özil, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, geçen hafta kazanarak moral buldu ama 14 maçtır kazanamayan Altay karşısında yine zorlandılar. Sivasspor ise iç sahada etkili bir akım. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, deplasmanda yine puan kaybetti. Sivasspor karşısında öne geçtiler ama skoru koruyamadılar. Sivasspor ile Fenerbahçe, 1-1 berabere kaldı.