İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.01.2022

23 Ocak Pazar gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Altay -Konyaspor: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Altay, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Fenerbahçe deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır mağlup olan ve tam 15 maçtır galibiyet alamayan İzmir ekibi, düşme hattına yerleşti. Bu sonuçlar ile Süper Lig’de kümede kalmaları oldukça zor görünüyor. Bu hafta ise iç sahada Konyaspor’u konuk edecek Altay’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Altay’da eksik bulunmadığını belirtelim. Konyaspor, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Sahasında Adana Demirspor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, Rahmanovic’in attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdüren Konyaspor, lider Trabzonspor’un 9 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Üstelik Konyaspor’un 1 maçı da eksik. Bu hafta ise Altay deplasmanına konuk olacak İlhan Palut’un ekibi, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Rahmanovic ve Skubic kart cezalısı. Konyaspor, maçın net favorisi. 15 maçtır kazanamayan Altay’a karşı rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.

Granada – Osasuna: MS 1, 2.16 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Granada, geçtiğimiz hafta içini mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Getafe deplasmanında 4-2 mağlup oldular. Luis Suarez’in attığı 2 gol, puan almalarına yetmedi. İspanya La Liga’da 7 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Granada, bu hafta Los Carmarnes’de Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Yeni bir seri yakaamak isteyen Granada’da Neyder Lozano ve Santiago Arias’ın sakatlıkları sürüyor. Osasuna, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Celta Vigo deplasmanından puansız döndüler. Rakibine 2-0 kaybeden Osasuna’da moraller yine bozuk. Son haftalarda özellikle deplasmanda galibiyet alamayan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, son 6 deplasman maçında 3 puan sevinci yaşayamadı ve bu maçlarda gol dahi atamadı. Hücum anlamında da sorun yaşayan Osasuna’nın bu hafta Granada deplasmanında işi pek kolay değil. Maç öncesinde Osasuna’da Aridane Hernandez ve Jesus Areso sakat. Unai Garcia ve David Garcia ise covid. Granada’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Deplasman karnesi kötü olan Osasuna’yı mağlup ederek moral bulurlar.

Real Madrid – Elche: H1, 1.40 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Real Madrid, bildiğimiz gibi İspanya Süper Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Finalde Athletic Bilbao’yu 2-0 ile geçerek mutlu sona ulaştılar. Geçtiğimiz hafta içi ise Kral Kupası’nda Elche’ye konuk olan Real Madrid, rakibini 2-1 mağlup etti ve tur atladı. Elche ile bu kez La Liga’da karşı karşıya gelecekler. En yakın takipçisi Sevilla’nın 4 puan önünde liderliğini devam ettiren Real Madrid, bu hafta konuk edeceği Elche karşısında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Marco Asensio’nun sakatlığı var. Elche, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Elche’ye galibiyeti getiren gol, oyuna sonradan giren Lucas Boye’dan geldi. La Liga’da bir önceki hafta ise Espanyol’u deplasmanda 2-1 ile geçen Elche’de moraller yerinde. Üst üste alınan galibiyetler ile kümede kalma umutlarını arttıran Francisco Rodriguez’in ekibi, bu hafta Real Madrid karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Elche’de Pedro Bigas ve Ivan Marcone sakat. Real Madrid’den galibiyet bekliyorum. Elche karşısında rahat bir galibiyet alırlar ve liderliğini devam ettirirler.

Toplam İddaa Oranı: 5.86

Bets10 Bahis Oranı: 8.82