İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 23.01.2022

23 Ocak Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Leicester City – Brighton: MS 1, 2.19 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; Leicester City’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi Tottenham ile karşı karşıya gelen Leicester City, 2 kez öne geçtiği karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatmalara 2-1 önde girdiler ama arka arkaya yedikleri gollerle Tottenham’a 3-2 kaybeden Brendan Rodgers’ın öğrencileri, sahadan puansız ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon 10. sırada yer alan Leicester City, bu hafta Brighton ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand, Jamie Vardy ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. Nampals Mendy, Kelechi Iheanacho ve Wilfred Ndidi ise milli takım kadrosunda yer alıyor. Brighton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Chelsea ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puanlar toplayan Graham Potter’ın ekibi, çıkışını sürdürüyor. Hücum anlamında da gelişme gösteren Brighton, Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada da gol atmayı başardı ve bu süreçte 9 puan topladı. Bu hafta konuk olacakları Leicester City karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento, Lewis Dunk ve Enock Mwepu’nun sakatlıkları bulunuyor. Leicester City’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Taraftarı önünde, Brighton’ı mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.    

Chelsea – Tottenham: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; Chelsea, geçtiğimiz hafta içi Brighton deplasmanına konuk oldu. Ziyech’in golüyle öne geçtiler ama yine galibiyet alamadılar. Brighton ile 1-1 berabere kalan Maviler, son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyor. Premier Lig’de oynadıkları son 4 karşılaşmadan da puan kaybı ile ayrılan Chelsea, 3 puan almakta zorlanmaya başladı. Thomas Tuchel’in ekibi, Premier Lig’de 3. Sırada yer alıyor ve lider Manchester City’nin 12 puan gerisindeler. Bu hafta Tottenham’ı konuk edecek Chelsea’de Edouard Mendy milli takımda. Reece James ve Ben Chilwell ise sakat. Tottenham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. King Power’da konuk oldukları Leicester City’i 3-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Londra ekibi, Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürüyor. Tottenham’ın Liverpool ve Chelsea’ye nazaran 2 maçı da eksik. Antonio Conte yönetiminde Premier Lig’de mağlubiyeti bulunmayan Tottenham, bu hafta Londra derbisinde Chelsea karşısında da puan almayı hedefliyor. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Heung Min Son ve Cristian Romero’nun sakatlıkları sürüyor. Chelsea, derbide favori olan taraf. Premier Lig’de son haftalarda kayıpları yaşadılar ama bu hafta Tottenham’ı mağlup ederek moral bulurlar.

Galatasaray – Trabzonspor: MS 2, 2.50 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Galatasaray’da üst üste mağlubiyetler devam ediyor. Hatayspor’a deplsamanda 4-2 mağlup olan Galatasaray, bir mağlubiyette geçtiğimiz hafta içi yaşadı. Sahasında Kasımpaşa’yı konuk eden Sarı Kırmızılılar, rakibine 3-1 kaybetti. Domenec Torrent yönetiminde üst üste 2. yenilgisini alan Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk yarışından iyice uzak kaldı. Düşme hattının ise sadece 4 puan üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta lider Trabzonspor’u konuk edecek Galatasaray’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Mostafa Mohamed kadroda yok. Fernando Muslera ve Alpaslan Öztürk sakat. Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Karadeniz derbisinde Giresunspor ile karşı karşıya gelen Bordo Mavililer, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bakasetas’ın 2 penaltı atışından yararlanamadığı karşılaşmada 1 puana razı olan Trabzonspor, liderliğini sürdürüyor. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile moraller biraz bozuldu ama Trabzonspor, Süper Lig’in hala en büyük şampiyonluk adayı. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Trabzonspor, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Gervinho sakat olan isimler. Yusuf Erdoğan ve Hüseyin Türkmen ise cezalı. Galatasaray, son 2 maçta gösterdiği performans ile sınıfta kaldı. Lider Trabzonspor karşısında işleri çok zor. Trabzonspor, ligin en güçlü takımı. Galatasaray deplasmanında kazanacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 8.21

Bets10 Bahis Oranı: 43.09