İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 23.01.2022

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Kasımpaşa – Kayserispor: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Kasımpaşa’da yüzler gülüyor. Süper Lig’de üst üste galibiyetler alan Kasımpaşa, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta içi Galatasaray’a konuk olan Sami Uğurlu’nun ekibi, rakibini 3-1 mağlup etti ve haftanın sürpriz sonuçlarından birini aldı. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan da galibiyet ile ayrılan İstanbul ekibi, düşme hattının üzerine çıktı ve kümede kalma umutlarını sürdürdü. Bu hafta ise Kayserispor karşısında galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Michal Travik kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sahasında Başakşehir’i konuk eden Sarı Kırmızılılar, rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan elde etti. Bir önceki hafta ise Adana Demirspor deplasmanından 1 puan ile dönmüşlerdi. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Kayserispor, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak Kayserispor’da Dimitrios Kolovetsios ve Bernard Mensah’ın sakatlıkları sürüyor. Kasımpaşa, son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Kayserispor’da uzun bir süredir mağlubiyet yaşamıyor. Taraf bahsi riskli. Gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç olur.

Giresunspor – Alanyaspor: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Giresunspor, geçtiğimiz hafta sürpriz bir beraberlik aldı. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Kaleci Okan Koçuk, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bakasetas’ın 2 penaltısını da kurtarmayı başaran Okan Koçuk, takımına 1 puanı getirdi diyebiliriz. Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Karadeniz ekibi, bir önceki hafta ise Kasımpaşa’ya 2-0 kaybetmişti. Bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek Giresunspor’da Serginho ve Joe Pelupessy kart cezalısı. Alanyaspor, 2 hafta önce Altay’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Geçtiğimiz hafta içi ise Hatayspor’u konuk ettiler ve rakibine tam yarım düzine gol attılar. Sahadan 6-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başaran Francisco Farioli’nin öğrencilerinde moraller yerinde. Son 2 maçta alınan 6 puan ile beraber, ilk 4 umutları da tekrardan artmaya başladı diyebiliriz. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Giresunspor, geçen hafta Trabzonspor’dan puan almayı başardı. Alanyaspor ise Hatayspor’u 6 golle geçti. Bol gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. İki takımdan da gol beklentim var.

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Rayo Vallecano, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Real Betis’den puan almayı başardı. Vallecas’da konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da son 2 maçtan galibiyet çıkartamayan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, topladığı 31 puan ile 7. Sırarada yer alıyor. İlk 6 yarışında umutlarını sürdüren Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta içi ise Kral Kupası’nda konuk olduğu Girona’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek tur atlamıştı. Bu hafta La Liga’da Athletic Bilbao ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Oscar Valentin kart cezalısı. Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta sonu İspanya Süper Kupa mesaisindeydi. Yarı finalde Atletico Madrid’i 2-1 mağlup eden Bask ekibi, finalde Real Madrid’e 2-0 kaybetti ve Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaşamadı. La Liga’da ise bu sezon orta sıralarda yer alıyorlar. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Alaves deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. İlk 6 umutlarını sürdüren Marcelino’nun öğrencileri, bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Oihan Sancet ve Unai Vencedor’un sakatlıkları bulunuyor. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Athletic Bilbao, son haftalarda hücum anlamında üretken. Rayo Vallecano’da iç sahada çok etkili. Valleca’da iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 4.22

Bets10 Bahis Oranı: 5.63