İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 23.01.2022

23 Ocak Pazar günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Crystal Palace – Liverpool: MS 2, 1.42 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Brighton deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise Selhurst Park’ta West Ham’a 3-2 kaybetmişlerdi. Son haftalarda pek parlak bir oyun sergileyemeyen Patrick Vieira’nın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece tek galibiyet alabildi. Selhurst Park’ta gösterdikleri o dominant oyun, son haftalarda pek görülmüyor. Maç öncesinde Crystal Palace’da James Tomkins ve James McArthur sakat. Cheikou Kouyate ile Wilfred Zaha ise milli takımdalar. Liverpool, hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda önemli bir galibiyet aldı. Emirates’de Arsenal’ı 2-0 mağlup ettiler ve finale yükseldiler. Lig Kupası Finalinde Chelsea ile karşılaşacaklar. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta Brentford’u 3 golle geçen Liverpool, yavaş yavaş ritmini bulmaya başladı. Lider Manchester City’nin 11 puan gerisindeler ama Liverpool’un 1 maçı eksik. Bu hafta Premier Lig’de Crystal Palace’a konuk olacak Liverpool, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Mohamed Salah, Naby Keita ve Sadio Mane milli takımda. Thiago ve Divock Origi’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Liverpool, hafta içi Lig Kupası’nda Arsenal’ı mağlup ederek finale yükseldi. Klopp’un ekinde moraller yerinde. Bu hafta Premier Lig’de Crystal Palace karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

Arsenal – Burnley: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; Arsenal, Premier Lig’de bildiğimiz gibi ilk 4’ü hedefliyor. Ligde oynadıkları son maçta Manchester City’e 2-1 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Tottenham ile oynayacakları karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Hafta içi ise Lig Kupası yarı final rövanşında Liverpool’u konuk eden Londra ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı ve Lig Kupası’na veda etti. Bu hafta Premier Lig’de Burnley’i konuk edecekler. Premier Lig’de 6. sırada yer alan Arsenal, 3 puan alarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Arsenal’da Granix Xhaka kart cezalısı. Mohamed Elneny ve Nicolas Pepe ise milli takım kampında. Burnley, Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Ligde oynadıkları son karşıalşmada Leeds United’a 3-1 mağlup olmuşlardı. Bu sezon Premier Lig’de oynadıkları 17 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabildiler. 11 puan toplayabilen Sean Dyche’ın ekibi, ligin dibine demir atmış durumda. Üst üste 7 maçtır galibiyete hasret olan Burnley, bu hafta Emirates’de Arsenal deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Burnley’de Maxwel Cornet milli takım kadrosunda. Ashley Barnes’ın ise sakatlığı devam ediyor. Arsenal’dan galibiyet bekliyorum. Hafta içi Lig Kupası’nda Liverpool’a 2-0 kaybederek elendiler. Telafi peşindeler. Burnley’i mağlup ederek moral bulurlar.    

Hatayspor – Çaykur Rizespor: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Hatayspor, geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında farklı bir mağlubiyet yaşadı. Rakibine 6-0 mağlup olan Hatayspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de bu sezon en farklı mağlubiyetini alan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, son 6 karşılaşmada 4. Yenilgisini aldı. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile birlikte ilk 4 yarışının da gerisine düşen Hatayspor, Süper Lig’de 6. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Çaykur Rizespor karşısında kazanarak moral bulmak isteyen Hatayspor’da öneli bir eksik yok. Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta içi sahasında Antalyaspor’u konuk etti ve 3 puan almayı başardı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Karadeniz ekibi, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Çaykur Rizespor, bu sezon 6. Galibiyetini aldı. Bu hafta ise Hatayspor deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Hatayspor, maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Çaykur Rizespor’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.92

Bets10 Bahis Oranı: 4.19