Şampiyona iddaa tahminler ve analizleri

Birmingham Peterborough United İddaa Tahmini 25.01.2022

İngiltere Championship’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Peterborough United deplasmanda, Birmingham’a konuk olacak. Saat 22.45’de başlayacak mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Birmingham ile Peterborough United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Birmingham galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.60, Peterborough United galibiyetinin ise 4.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Birmingham 3 Puanı Aldı

Birmingham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Barnsley’i konuk eden Lee Bowyer’ın ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Düşme hattındaki rakibini mağlup etmeyi başaran Birmingham, bu hafta içi Peterborough United’ı konuk edecek. Peterborough’da İngiltere Championship’de düşme hattında yer alıyor. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Birmingham’da Troy Deeney ve Tahith Chong sakat olan isimler.

Peterborough United 3 Maçtır Mağlup

Peterborugh United, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta West Bromwich deplasmanına konuk olan  Darren Ferguson’un ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. West Bromwich karşısında çok etkisiz kaldılar ve haklı bir yenilgi yaşadılar. İngiltere Championship’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Peterborough United, 19 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Birmingham’a konuk olacak Peterborough United’da Dan Butler’ın sakatlığı bulunuyor.

Birmingham – Peterborough United Maç Bilgileri

Birmingham – Peterborough United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint Andrews Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Birmingham’da Troy Deeney ve Tahith Chong sakat olan isimler. Peterborough United’da Dan Butler’ın sakatlığı bulunuyor.

Birmingham'ın ilk 11’i Belli mi?

Birmingham’ın muhtemel kadrosu: Neil Etheridge, Maxime Colin, Kristian Pedersen, Marc Roberts, Teden Mengi, Ryan Woods, Jordan James, Gary Gardner, Onel Hernandez, Scott Hogan, Lukas Jutkiewicz

Peterborough United'ın11’i Belli mi?

Peterborough United’ın muhtemel kadrosu: Steven Benda, Mark Beevers, Frankie Kent, Jorge Grant, Bali Mumba, Ronnie Edwards, Jack Taylor, Siriki Dembele, Harrison Burrows, Oliver Norburn, Jonson Clarke Harris

İddaa Tahmini

Birmingham, maçın favorisi. Geçen hafta Barnsley’i 2-1 ile geçerek moral buldular. Bu hafta Peterborough United karşısında da 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Birmingham evinde, beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Peterborough United’a 2-1 kaybettiler.