Şampiyona iddaa tahminler ve analizleri

Coventry Stoke City İddaa Tahmini 25.01.2022

İngiltere Championship’de heyecan devam ediyor. Stoke City deplasmanda, Coventry’nin konuğu olacak. Saat 22.45’de başlayacak karşılaşmanın Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Coventry Stoke City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Coventry kazanır 2.40, beraberlik 3.30, Stoke City kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Coventry İç Sahada Etkisiz

Coventry, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri QPR’dan puan almadılar ve rakibine 2-1 kaybettiler. İngiltere Championship’de oynadığı son 5 maçta sadece Peterborough United karşısında kazanabilen Mark Robins’in ekibi, play off hattının 7 puan gerisinde bulunuyor. Bu hafta ise Ricoh Arena’da Stoke City’i konuk edecekler. İç sahada oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Coventry, hiç güven vermiyor. Maç öncesinde Coventry’de önemli bir eksik yok.

Stoke City Evinde Kaybetti

Stoke City, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fulham’a mağlup oldu. İngiltere Championship’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Michael O’Neill’ın öğrencileri, play off hattının 6 puan gerisine düştü. 6. Sıradaki Huddersfield ile aralarında 6 puanlık fark. QPR ve Hull City deplasmanında üst üste galibiyetler alan Stoke City, bu hafta Coventry deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Stoke City’de Nick Powell ve Jose Bursik sakat olan isimler.

Coventry – Stoke City Maç Bilgileri

Coventry – Stoke City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ricoh Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stoke City’de Nick Powell ve Jose Bursik sakat olan isimler.

Coventry'nin ilk 11’i Belli mi?

Coventry’nin muhtemel kadrosu: Simon Moore, Jake Clarke Salter, Kyle McFadzen, Dominic Hyam, Todd Kane, Jamie Allen, Callum O’Hare, Ben Sheaf, Viktor Gyökeres, Jordan Shipley, Gustavo Hamer

Stoke City'nin 11’i Belli mi?

Stoke City’nin muhtemel kadrosu: Jack Bonham, Tommy Smith, James Chester, Josh Tymon, Phil Jagielka, Taylor Harwood Bellis, Joe Allen, Sam Clucas, Jacob Brown, D’Margio Wright Phillips, Lewis Baker

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Coventry, son haftalarda çok gol yiyor. Stoke City’de geçen hafta Fulham’a 3-2 kaybetti. Savunmada güven vermiyolar. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Mobilbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Coventry, 3 puanı tek golle aldı. İç sahada konuk ettikleri Stoke City’i 1-0 mağlup ettiler.