Şampiyona iddaa tahminler ve analizleri

Luton Town Bristol City Bahis Tahmini 25.01.2022

İngiltere Championship’de orta sıralarda yer alan Luton Town evinde, Bristol City ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.45’de başlayacak. Karşılaşmanın Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Luton Town ve Bristol City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Luton Town kazanır 1.80, beraberlik 3.75, Bristol City kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Luton Town 4 Maç Sonra Kaybetti

Luton Town, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sheffield United deplasmanına konuk olan Nathan Jones’un öğrencileri, rakibine 2-0 mağlup oldu. İngiltere Championship’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştılar. Bu hafta ise iç sahada, Bristol City’i konuk edecekler. Play off umutlarını devam ettirmek isteyen Luton Town’da tek hedef 3 puan. Maç öncesinde Luton Town’da Reece Burke, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Bristol City Savunmada Sorunlu

Bristol City, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Cardiff City karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-2 mağlup ettiler ve moral buldular. Bir önceki hafta Fulham deplasmanında alınan farklı yenilgiyi telafi eden Nigel Pearson’un öğrencileri, bu sezon İngiltere Championship’de 9. Galibiyetini aldı. Bu hafta ise deplasmanda Luton Town’a konuk olacaklar. Son haftalarda kalesini gole kapatamayan Bristol City, Championship’in en fazla gol yiyen 4 takımından biri. Maç öncesinde Bristol City’de Matthew James ve  George Tanner’ın sakatlıkları var.

Luton Town – Bristol City Maç Bilgileri

Luton Town – Bristol City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ricoh Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Reece Burke, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Bristol City’de Matthew James ve  George Tanner’ın sakatlıkları var.

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town‘ın muhtemel kadrosu: James Shea, Sonny Bradley, Gabriel Osho, Peter Kioso, Amari Bell, Pelly Ruddock, Allan Campbell, Henri Lansbury, Kal Naismith, Admiral Muskwe, Cameron Jerome

Bristol City'nin 11’i Belli mi?

Bristol City’nin muhtemel kadrosu: Max O’Leary, Robert Atkinson, Cameron Pring, Tomas Kalas, Andy Kig, Callum O’Dowda, Han Noah Massengo, Chris Martin, Andreas Weimann, Antoine Semenyo, Alex Scott

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımda skor üretmeye yakın taraf.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bristol City, yine gol yedi. Luton Town deplasmanında 2-1 kaybettiler.