Şampiyona iddaa tahminler ve analizleri

Nottingham Forest Barnsley İddaa Tahmini 25.01.2022

İngiltere Championship’de heyecan devam ediyor. Nottingham Forest evinde, lig sonuncusu Barnsley’i ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 22.45’de başlayacağını belirtelim. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Nottingham Forest ve Barnsley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 1.75, beraberlik 3.75, Barnsley kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest’da Play Off Umutları

Nottingham Forest, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da konuk ettikleri Derby County’i 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bir önceki hafta ise Millwall’ı deplasmanda tek golle 1-0 mağlup ederek moral bulmuşlardı. İngiltere Championship’de play off umutlarını sürdüren Nottingham Forest, play off hattının 4 puan gerisinde. Bugün iç sahada, ligin son sırasındaki Barnsley’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Nottingham Forest’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Barnsley 9 Maçtır Kazanamıyor

Barnsley, haftalardır galibiyet alamıyor. Göreve getirilen Payo Asbaghi’de kötü gidişata çare olamadı. İngiltere Championship’de geçtiğimiz hafta Birmingham deplasmanına konuk olan Barnsley, rakibine 2-1 mağlup oldu. Üst üste 9 maçtır kazanamayan Barnsley, topladığı 14 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Payo Asbaghi ile çıktıkları 6 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Barnsley’in bu hafta Nottingham Forest deplasmanında da işi zor. Maç öncesinde Barnsley’de Cauley Woodrow’un sakatlığı sürüyor.

Nottingham Forest – Barnsley Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Barnsley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barnsley’de Cauley Woodrow’un sakatlığı sürüyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Brice Samba, Djed Spence, Max Lowe, Scott McKenna, Steve Cook, James Garner, Jock Colback, Brennan Johnson, Ryan Yates, Lewis Grabban, Keinan Davis

Barnsley'nin11’i Belli mi?

Barnsley’in muhtemel kadrosu: Bradley Collins, Jordan Williams, Liam Kitching, Mads Andersen, Michal Helik, Claudio Gomes, Romal Palmer, Callum Styles, Aaron Leya Iseka, Carlton Morris, Victor Adeboyejo

İddaa Tahmini

Barnsley, aylardır Championship’de galibiyet alamıyor. Nottingham Forest, iç sahada hata yapmaz. Lig sonuncusu Barnsley’i mağlup ederek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest, 3 puanı 3 golle aldı. City Ground’da Barnsley’i 3-0 mağlup ettiler.