Ekvador Brezilya İddaa Tahmini 28.01.2022

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 15. Maçında grup lideri Brezilya deplasmanda, Ekvador’un konuğu olacak. Saat 00.00’da başlayacak karşılaşmayı nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Ekvador ve Brezilya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Ekvador kazanır 3.30, beraberlik 3.30, Brezilya kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Ekvador’dan Üst Üste Galibiyetler

Ekvador, üst üste galibiyetler alarak gruptan çıkma umutlarını sürdürüyor. Aralık ayında Venezuela ve Şili ile karşılaşan Ekvador, rakiplerini mağlup etmeyi başardı ve 3. Sıradaki yerini korudu. Venezuela’yı 1-0, Şili’yi ise 2-0 ile geçmeyi başardılar. Grupta oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Gustavo Alfaro’nun öğrencileri, Brezilya ve Arjantin’in ardından grupta en fazla puan toplayan 3. Takım. Bu hafta ise lider Brezilya’yı konuk edecekler.

Brezilya Liderliğini Sürdürüyor

Brezilya’da moraller yerinde. Grupta oynadığı 13 maçta 35 puan toplayan Tite’nin öğrencileri, liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Arjantin’in 6 puan önündeler. Aralık ayında Kolombiya ve Arjantin ile karşılaşan Brezilya, bu maçlardan 4 puan çıkartmıştı. Kolombiya’yı 1-0 mağlup eden Brezilya, Arjantin deplasmanında ise golsüz berabere kaldı. Kolombiya karşısında alınan 3 puan ile Dünya Kupası’na katılmayı garantileyen Brezilya’nın kalan 4 maçını kaybetse bile, Dünya Kupası’na katılması kesinleşmiş durumda.

Ekvador – Brezilya Maç Bilgileri

Ekvador – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 00.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pedro Ludovico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ekvador’da Byron Castillo kart cezalısı. Brezilya’da Lucas Paqueta ve Fabinho kart cezalısı.

Ekvador'un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Alexander Dominguez, Felix Caicedo, Piero Hincapie, Byron Castillo, Pervis Estupinan, Carlos Gruezo, Angel Mena, Jeremy Sarmiento, Alan Franco, Moises Caicedo, Michael Estrada

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Marquinhos, Eder Militao, Alax Sandro, Fred, Casemiro, Richarlison, Vinicius Junior, Gabriel Jesus, Roberto Firmino

İddaa Tahmini

Brezilya, grupta oynanan ilk maçı 2-0 kazanmıştı. Tite’nin öğrencileri, son 2 deplasman maçında galibiyet alamadı. Kolombiya ve Arjantin ile berabere kaldılar. Ekvador, kazanarak umutlarını arttırmak istiyor. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brezilya, 1-0 öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrıldı. Ekvador ile 1-1 berabere kaldılar. Gol var tercihimiz kazandı.