Lecce – Vicenza Bahis Tahmini 26.01.2022

26 Ocak Çarşamba akşamı Lecce ile Vicenza kozlarını paylaşacak. İtalya Serie B Ligi mücadelesi Türkiye saati ile 22:00‘de başlarken, zorlu karşılaşmaya Via Del Mare Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa, Lecce galibiyetine 1.28, beraberliğe 3.75, Vicenza galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.76, KGYOK 1.56 oran kazandırıyor.

Lecce Gözünü Zirveye Dikti

Lecce, İtalya Serie B Ligi’nde gözünü zirveye dikti. Erteleme maçında Vicenza’yı evinde konuk edecek olan Lecce, kazanması halinde liderlik koltuğunu ele geçirecek. Marco Baroni’nin öğrencileri, son 2 haftada üst üste galibiyetler alırken, ilk 2 sıradaki Pisa ve Brescia’nın yaşadığı puan kayıplarını fırsata çevirdi. 19 haftalık periyottan 10 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyetle 37 puan toplayan Lecce’yi iç sahada mağlup edebilen çıkmadı. Serie B Ligi’nin en iyi iç saha performansına sahip olan ev sahibi, aynı zamanda ligin en çok gol atan ve an az gol yiyen ilk 3 takımında 1’i olmayı başardı. Formda Lecce evinde liderlik için mücadelede edecek.

Zayıf Halka Vicenza

Vicenza, İtalya Serie B Ligi’nin en zayıf halkası olarak 18 haftayı geride bıraktı. 18 haftadan sadece 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başaran konuk ekip, 12 hafta önce teknik adam değişikliğine giderek, göreve Cristian Brocchi’yi getirse de, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Yeni hocasıyla 12 haftadan 8 puan çıkaran Vicenza, geçtiğimiz hafta evinde Cittadella’yı konuk ederken, 3-3’lük beraberliğe razı geldi. Rakip karşılaşmayı 9 kişi tamamlarken, 1-0 öne geçen Vicenza skor avantajını değerlendiremedi ve birde penaltı kaçırdığı maçta mağlubiyetten bitime 7 dakika kala bulduğu golle kurtuldu. Savunmada önemli zafiyetler veren Vicenza, Lecce deplasmanında güven vermiyor.

Lecce – Vicenza Maç Bilgileri

Lecce – Vicenza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22.00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antonio Di Martino. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce takımında Fabio Pisacane ve Marco Bleve sakat.Vicenza cephesinde ise Nicola Dalmonte, Confente ve Luca Rigoni Covid 19 nedeniyle kadroda yer almayacak.

Lecce’nin ilk 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Gabriel, Majer, Dermaku, Lucioni, Barreca, Calabresi, Hjulmand, Olivieri, Espeto, Gariulo, Delgado.

Vicenza’nın ilk 11’i Belli mi?

Vicenza’nın muhtemel kadrosu: Matteo Grandi, De Maio, Pasini, Bruscagin, Jordan Lukaku, Proia, Ranocchia, Pontisso, Da Cruz, Diaw, Tedorczyk.

İddaa Tahmini

Kazanarak lider olma fırsatı yakalayan Lecce, iç sahadaki namağlup performans grafiğiyle Vicenza karşısına çıkarken, ligin zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.83

Rexbet Oranı: H1, Oran ***

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce farklı galibiyet için yetersiz kalırken, haftayı galibiyetle kapattı ve Serie B Ligi’nin yeni lideri oldu. Ev sahibi ilk yarıyı 2-0’lık üstünlükle kapatırken, ikinci yarıda skor üretemedi ve rakibine 1 gol şansı verdi.