Lens Monaco İddaa Tahmini 30.01.2022

Fransa Kupası‘nda Son 16 heyecanı yaşanırken, 30 Ocak Pazar akşamı Lens evinde Monaco‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

Bets10, Lens galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.40, Monaco galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Lens Tekrar Kazanmak İstiyor

Lens, Fransa Ligue 1’de 22 haftalık periyottan 9 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 33 puan toplarken, kendisine 8. sırada yer buldu. Fransa Ligue 1’de üst üste alınan Rennes ve Saint Etienne galibiyetleriyle üst sıra yarışına yeniden dahil olmayı başarsa da, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Marsilya’ya 2-0 mağlup olarak, yeniden üst sıralardan uzaklaştı. Franck Haise ve öğrencilerinin bu sezonki en büyük sorunu, istikrardan uzak performans grafiği. Hala Avrupa hedefini sürdüren Lens, Fransa Kupası’nda ise önce Poitiers FC ardından Lille engellerini geçmeyi başararak, Son 16 Turu’nda Monaco ile eşleşti. Lens sezonun ilk yarısı ligde rakibini deplasman faktörüne rağmen 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Monaco Yeni Hocasıyla Kaybetti

Monaco, Fransa Ligue 1’de haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biriydi. Konuk ekip Montpellier deplasmanında iyi hücum performansına rağmen, savunmadaki önemli hatalarla 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Niko Kovac ile 3 hafta önce yollarını ayıran, Monaco göreve Clement’i getirirken, yeni hocasıyla ilk 2 maçtan gol yemeden, 4 puan çıkarmayı başardı. Teknik adam hamlesi savunmadaki zafiyetlere kısa süreliğine çözüm olsa da, Monaco yeniden düşüşe geçti. Fransa Ligue 1’in 7. sırasında yer alan konuk ekip, Fransa Kupası’nda ise Red Star ve Quevilly’i geride bırakarak, Son 16 biletini aldı.

Lens – Monaco Maç Bilgileri

Lens – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Eric Wattellier. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Ganago, Haidara ve Machado sakat. Monaco cephesinde ise Badiashile, Boadu, Diatta, Fabregas, Golovin ve Sidibe’nin sakatlığı bulunuyor.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Gael Kakuta, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Henrique, Ben Yedder, Tchouameni, Diop, Gelson Martins, Kevin Volland.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden Lens ile Monaco, Fransa Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Kupanın iki iddialı takımının 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Monaco oldu. Konuk ekip 4 golle galibiyete uzanırken, rakibi Lens’e 2 gol fırsatı verse de, çeyrek finalist olmaktan vazgeçmedi. Kazananları tebrik ederiz.