Brezilya Paraguay İddaa Tahmini 02.02.2022

Brezilya evinde Paraguay‘ı konuk edecek. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu kapsamında 2 Şubat Çarşamba sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 03:30‘da start alacak. Mücadeleye Mineirão Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Brezilya galibiyetine 1.25, beraberliğe 5.50, Paraguay galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.12, beraberliğe 4.30, konuk ekibe ise 12.00 oran veriyor.

Brezilya Tarihe Geçti

Brezilya, Kolombiya galibiyetiyle 2022 Dünya Kupası’na gitmeyi garantilerken, Tite yönetiminde Güney America Eleme Grubu’nda damgasını vuran Sambacılar, şuana kadar düzenlenen tüm Dünya Kupaları’na katılan tek ülke olarak tarihi geçmeye devam ediyor. Grupta çıktığı 14 maçtan 11 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan Brezilya, son 2 hafta Arjantin ve Ekvador ile berabere kaldı. Ekvador karşısında 6. dakikada 1-0 öne geçerken, rakip 15. dakikada 10 kişi kaldı ve Brezilya yakaladığı büyük avantajı değerlendiremedi. 20. dakikada Leite’nin kırmızı kartı ev sahibini 10 kişi bıraktı. Neymar’ın sakatlığı Brezilya’nın hücum hattının etkilerken, ev sahibi Dünya Kupası’nı garantilemesine ve 2 haftadır beraberliklerle yetinmesine rağmen, Paraguay karşısında güven veriyor.

Paraguay Kazanmak Zorunda

Paraguay cephesinde 2022 Dünya Kupası umutları tükenmek üzere. Konuk ekip 15 maçlık fikstürden 2 galibiyet, 7 beraberlikle 13 puan toplamayı başarırken, en alt sıranın hemen üzerinde kendisine yer buldu. Son sıradaki Venezuela’nın ardından Güney America Eleme Grubu’nun en zayıf performansını sergileyen Paraguay, 3 hafta önce göreve Guillermo Schelotto’yu getirse de, son 3 haftadan galibiyet çıkaramadı. Şili ve Uruguay karşısında mağlup olan, Kolombiya ile golsüz berabere kalan konuk ekip, yeni hocasıyla kötü gidişatını sürdürüyor. Kaybetmesi halinde Dünya Kupası hayallerine veda etme tehlikesiyle karşı karşıya olan Paraguay, lider Brezilya karşısına kazanmak için çıkacak.

Brezilya – Paraguay Maç Bilgileri

Brezilya – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadele Türkiye saati ile 03.30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açılanmadı. Mücadele Mineirão Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brezilya cephesinde Emerson ve Eder Militao kart cezalısı. Paraguay cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Marquinhos, Eder Militao, Alax Sandro, Fred, Casemiro, Richarlison, Vinicius Junior, Gabriel Jesus, Roberto Firmino

Paraguay'ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Anthony Silva, Fabian Balbuena, Alberto Espinola, Gustavo Gomez, Junior Alonso, Oscar Romero, Angel Lucena, Gaston Gimenez, Angel Romero, Richard Sanchez, Antonio Sanabria

İddaa Tahmini

Grupta liderliğini korumak isteyen Brezilya ve kazanmaktan şansı kalmayan Paraguay’un karşı karşıya geleceği bu zorlu mücadelede, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.80

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.85

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brezilya evinde rahat kazandı. Ev sahibi rakip kaleye tam 4 gol göndermeyi başarırken, Paraguay’a gol şansı dahi vermedi.