Valencia Cadiz İddaa Tahmini 02.02.2022

İspanya Kral Kupası’nda Çarşamba gününün son maçı. Cadiz deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Valencia ile Cadiz takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Valencia galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 3.75, Cadiz galibiyetine ise 5.50 verildiğini görüyoruz

Valencia Turun Favorisi 

Valencia, La Liga’da düşüşe geçmeye başlayan takımlardan biri haline geldi. La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyorlar. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 3-2 kaybeden Valencia, son 4 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildi. Bu 4 maçlık süreçte tek puanını, Mestalla’da Sevilla’ya karşı alabildiler. Bu hafta içi ise Kral Kupası çeyrek finalinde, Cadiz’i konuk edecekler. Son 16 turunda Baleares’i 1-0 ile geçen Valencia, Kral Kupası’nda yoluna devam ediyor. Maç öncesinde Valencia’da Omar Alderete ve Gabriel Paulista’nın sakatlığı sürüyor. 

Sergio Gonzalez’in Eli Değdi 

Cadiz, bir önceki turda Sporting Gijon’u mağlup etmeyi başarmıştı. Rakibini penaltılarla geçtiler ve çeyrek finale yükselmeyi başardılar. Çeyrek finalde ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacaklar. Bir önceki tura nazaran Cadiz’in işi çok daha zor diyebiliriz. İspanya La Liga’da ise 2 hafta önce Levante deplasmanında 2-0 kazanan Cadiz’de moraller yerinde. Sergio Gonzalez’in göreve gelmesinin ardından çıktıkları 2 karşılaşmada 4 puan aldılar ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler. 

Valencia – Cadiz Maç Bilgileri

Valencia – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Omar Alderete ve Gabriel Paulista’nın sakatlığı sürüyor. 

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Omar Alderete, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Hugo Duro Maranhao

Cadiz’in Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Cadiz, La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Öncelikleri La Liga olduğunu düşünüyorum. Valencia karşısında işleri zor. Jose Bordalas’ın ekibi, Mestalla’da turu geçen taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, 2 kez öne geçtiği karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi. Cadiz karşısında 2-1 kazandılar ve yarı finale yükseldiler.