Uruguay Venezuela Bahis Tahmini 02.02.2022

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu kapsamında 2 Şubat Çarşamba günü bizleri Uruguay ile Venezuela‘nın 3 puan mücadelesi bekliyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 02:00‘de sahne alacak.

Centenario Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Uruguay galibiyetine 1.32, beraberliğe 5.00, Venezuela galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda.

Uruguay’ın Kazanmaya İhtiyacı Var

Uruguay cephesinde Diego Alonso dönemi galibiyetle başladı. 2022 Dünya Kupası yolunda önemli mağlubiyetler almasıyla birlikte, çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ev sahibi, Alonso yönetiminde çıktığı ilk maçta Paraguay’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti ve 4 hafta sonra gelen 3 puanla birlikte, Dünya Kupası hayallerine sıkı sıkı tutundu. Grubun 5. sırasında yer alan ev sahibi, son 3 haftaya Play Off hattında giriyor. 3. sıra ile 4. sıra ile arasında sadece 1 puan fark bulunan Uruguay, grubunu en alt sırasında yer alan Venezuela’yı evinde konuk edecek. Grupta ilk 4 mücadelesi günden güne kızışırken, Uruguay’ın iç sahada galibiyet ihtiyacı var.

Venezuela Mucize Peşinde

Venezuela, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda 15 maç geride kalırken, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Konuk ekip 15 maçtan 3 galibiyet,1 beraberlikle 10 puan toplamayı başarırken, en alt sıraya demir attı. Gruptan çıkma şansı son maçta aldığı 4-1’lik galibiyetle devam etse de, konuk ekibin son 3 maçta mucizeye ihtiyacı var. Sadece 3 maçtan galip çıkmayı başaran Venezuela, son galibiyetini son maçta göreve gelen Jose Pekerman yönetiminde aldı ve evinde ağırladığı Bolivya’yı 4-1 mağlup etmeyi başardı. İlk maçta golsüz berabere kaldığı Uruguay ile deplasmanda mücadele edecek olan Venezula, hoca değişikliğine ve son maçta aldığı farklı galibiyete rağmen güven vermekten çok uzakta.

Uruguay – Venezuela Maç Bilgileri

Uruguay – Venezuela Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadele saat 02.00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Centenario Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Uruguay’in ilk 11’i Belli mi?

Uruguay’in muhtemel kadrosu: Martin Campana, Jose Gimenez, Martin Caceres, Diego Godin, Nahitan Nandez, Nicolas De La Cruz, Federico Valverde, Lucas Torreira, Darwin Nunez, Maxi Gomez, Agustin Oliveros.

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Wuiike Farinez, Alexander Gonzalez, Wilker Angel, Yordan Osorio, Cristian Yepes, Junior Moreno, Jefferson Savarino, Yangel Herrera, Luis Mago, Jose Salomon Rondon, Darwin Machis.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası yolunda galibiyete ihtiyacı olan Uruguay ve Venezuela’nın mücadelesinde, iki takımında zorlanmadan skor üreteceğini ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.78

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.98

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı mücadelede, ev sahibi Uruguay 4 golle kazanan taraf oldu. İki takımda etkili hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.