İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.02.2022

5 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Monaco – Lyon: MS 2, 3.10 (iddaa) – 3.50 (Bets10) ; Monaco evinde Lyon’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in iki gedikli takımının dev mücadelesi, 5 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te, beIN SPORTS 2, ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye II. Louis Stadı ev sahipliği yapacak. Monaco, Fransa Ligue 1’de transfer dönemi başlarken, transferin durgun takımlarından biri oldu. Ev sahibi şuana kadar sadece genç sağ bek Vanderson’u kadrosuna kattı. Savunmaya önemli bir katkı yapsa da, Monaco uzun süredir savunmada iyi performanslar sergilemiyor. Fransa Ligue 1’de 22 haftadan 9 galibiyet, 6 beraberlikle 33 puan toplarken, kendisine 8. sırada yer buldu. İlk 5 hedefinden uzak kalan ev sahibi, kötü gidişata çare olara Niko Kovac’ın göreveine son vererek, 3 hafta önce göreve Philippe Clement’i getirirken, yeni hocasıyla ilk 2 haftadan 4 puan çıkaran ekip, ara öncesi deplasmanda Montpellier’e 3-2 mağlup olarak, Clement önderliğinde ilk yenilgisini aldı. Fransa Kupası’nda ise Lens’i deplasmanda 4-2 mağlup ederek, çeyrek finalist olmayı başaran Monaco, lige moralli dönüyor. Lyon, Peter Bosz önderliğinde UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup bir performans grafiğiyle Son 16 biletini cebine koyarken, Fransa Ligue 1’de ise bir türlü aradığı başarıyı bulamamıştı. Üst üste alınan 4 beraberliğin ardından, Troyes, Saint Etienne ve son olarak Marsilya’yı mağlup eden konuk ekip, bu sezonki en iyi performans grafiklerinden birini yakaladı ve 7. sıraya kadar yükseldi. İki kulvarda birden önemli bir mücadele veren Lyon, transfer döneminde Romain Faivre, Tanguy Ndombélé ve Yahya Soumaré’yi kadrosuna kattı. Kadrosunu güçlendiren ve önemli transferleriyle dikkat çeken Lyon, Marsilya derbisinde 1-0 geriden gelerek aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, Monaco derbisini de kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde 7 haftadır kaybetmeyen, 3 maçtır ise kazanan Lyon, kadrosuna yaptığı önemli takviyelerle güven veriyor. Konuk ekibin zorlu Monaco deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

Saint Etienne – Montpellier: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 5 Şubat Cumartesi günü 23. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Saint Etienne ile Montpellier karşı karşıya gelecek. Türkiye saat ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan Saint Etienne, teknik adam değişikliğiyle birlikte göreve Pascal Dupraz’ı getirirken, transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Ev sahibi Falaye Sacko, Bernardoni, Sada Thioub, Enzo Crivelli, Eliaquim Mangala, Joris Gnagnon ve Bakary Sako’yu kadrosuna kattı. Fransa Ligue 1’in en alt sırasında yer alan Saint Etienne, 7 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından, Angers deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, bu sezon 22 hafta sonunda 3. kez kazandı. Araya moralli giren ve transferde önemli takviyeler yapan ev sahibi, yeni kadrosuyla galibiyetlerine devam etmek istiyor. Montpellier, Olivier Dall’Oglio önderliğinde iyi bir sezon geçiriyor. Fransa Ligue 1’de 22 hafta sona erdiğinde 6. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, 10 galibiyet, 4 beraberlikle 34 puan toplamayı başardı. Evinde ligin en iyi performanslarından birini sergilese de, deplasmanda etkisiz kalan Montpellier, deplasman kabusunu çözmesi halinde üst sıraların iddialı takımları arasına girebilir. 4 haftalık galibiyet serisinin ardından Troyes ve Strasbourg karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Montpellier, araya ise iç sahada 3-2’lik Monaco galibiyetiyle moralli girdi. Monaco karşısında iyi bir hücum performansı ortaya koyan konuk ekip, attığı 37 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini ortaya koydu. Bir tarafta ligde kalmak isteyen Saint Etienne, diğer tarafta ise üst sıraların iddialı takımı Montpellier varı. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Köln – Freiburg: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Köln evinde Freiburg ile 3 puan mücadelesi verecek. Almanya Bundesliga 21. hafta fikstüründe yer alan müsabaka, 5 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından yayınlanacak. Almanya Bundesliga2nın ikinci yarısına Hertha Berlin deplasmanında 3-1’lik galibiyetle merhaba diyen Köln, galibiyet serisini 3 haftaya çıkarırken, yükselişini lider karşısında sürdüremedi. Ev sahibi yeni sezonda ilk mağlubiyetini evinde ağırladığı lider Bayern Münih karşısında 4-0’lık skorla alırken, son sınavını ise Bochum deplasmanında verdi. Bochum karşısında maça etkisiz başlayan ve ilk dakikalarda 1-0 geriye düşen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, Hübers ve Modeste’nin golleriyle skoru lehine çevirmeyi başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve haftayı 2-2’lik beraberlikle kapattı. Lige 8. sırada devam eden Köln, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Freiburg evinde rahat kazandı. Almanya Bundesliga’nın 20. haftası evinde Stuttgart’ı konuk eden Freiburg, maç boyunca sergilediği üstün futbolu Höfler ve Schade’nin golleriyle taçlandırırken, sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini aldı. Arminia Bielefeld beraberliği ve Dortmund mağlubiyetiyle ikinci yarıya etkisiz başlayan Christian Streich’in öğrencileri, kötü gidişata kısa sürede çözüm bulurken, 20 hafta sonunda kendisine 5. sırada yer buldu. Freiburg transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosuna Julian Chabot ve Arrey-Mbi’yi kattı. Freiburg bu hafta sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Köln ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İki yakın rakibin karşı karşıya geleceği 21. haftada, üst sıra umutları devam eden Kölni le Freiburg’un, mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 7.09

Bets10 Bahis Oranı: 9.22