İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 05.02.2022

İtalya Serie A Ligi fikstüründe 5 Şubat Cumartesi günü yer alan 3 müsabakayı kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İnter – Milan: İY 0, 2.10 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; 5 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe Milano derbisiyle karşı karşıyayız. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter evinde en yakın rakibi Milan’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak dev maçı futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde İnter fırtınası devam ediyor. Son şampiyon yeni hocası Simone Inzaghi önderliğinde sezona merhaba derken, ilk 22 hafta sona erdiğinde liderlik ipini göğüsledi. 22 haftadan 16 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle 53 puan toplamayı başaran ev sahibi, sadece Lazio deplasmanından eli boş dönerken, lige adeta ambargo koydu. Tam 14 haftadır mağlup olmayan İnter, araya 2-1’lik Venezia galibiyetiyle girerken, Milano derbisi öncesi güven tazeledi. 22 haftada topladığı 53 puanın yanı sıra, rakip filelere tam 53 gol göndermeyi başaran İnter’de, Hakan Çalhanoğlu, Dzeko ve Martinez 3’lüsü lige damgasını vurdu. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan ve en yakın rakibi Milan’ın 4 puan üzerinde yer alan ev sahibi, devre arası transfer döneminde Gosens ve Caicedo gibi iki önemli takviyeyle gücüne güç kattı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftada altın değerinde 5 puan kaybederek, liderin 4 puan gerisine düşen Milan, Milano derbisine galibiyet parolasıyla çıkıyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Stefano Pioli’nin öğrencileri, Spezia mağlubiyeti ve Juventus beraberliğinin ardından, derbiye galibiyet parolasıyla çıkacak. Sezon başından beri zirve yarışından vazgeçmeyen konuk ekip, liderlik koltuğuna zaman zaman oturmayı başarsa da, liderlik koltuğunu elinde tutamadı. 1 maç fazlasına rağmen liderin 4 puan gerisinde kalan Milan, 2011 yılından itibaren süren şampiyonluk hasretine son vermek istiyorsa, İnter derbisinde hata yapmamak zorunda. Rakip harika performans grafiğiyle farkı açmaya başlarken, ilk 12 haftanın namağlup takımı Milan ise son haftalarda önemli hatalara imza attı. Devre arası transfer döneminde Marko Lazetić ve Antonio Mirante’yi renklerine bağlayan konuk ekip, San Siro Stadı’nda şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyorsa, kazanmak zorunda. Milano derbisi İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. Puan farkını açmak isteyen İnter ile aradaki puan farkını kapatmak isteyen Milan’ın, dev maçın ilk yarısına skor eşitliğiyle gireceğini düşünüyorum.

Fiorentina – Lazio: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 5 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te, Fiorentina ile Lazio karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi kapsamında oynanacak mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nin en formda golcüsüyle ilk 23 haftada üst sıra savaşına dahil olmayı başaran Fiorentina, Dusan Vlahovic’i çok yüksek bir bonservis bedeliyle Juventus’a satarken, yıldız ismin yerini Jonathan Ikoné, Arthur Cabral ve Krzysztof Piatek’i transferleriyle doldurmaya çalıştı. 7. sırada yer alan ve Vincenzo Italiano önderliğinde Avrupa hedefinden vazgeçmeyen ev sahibi, yüksek bir bonservis geliri elde ederken, çok önemli bir kozunu kaybetti. Hücum hattının kilit ismi takımdan ayrılırken, Fiorentina’nın hücum hattında yeni bir plan hazırlaması gerek. İtalya Serie A Ligi’nde 23 haftadan 11 galibiyet, 3 beraberlikle 36 puan toplamayı başaran ev sahibi, yeni golcüleriyle İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir geri dönüş yapmak ve üst sıralarda kalmak istiyor. Lazio, İtalya Serie A Ligi serüvenine 36 puanla 8. sırada devam ederken, durgun bir transfer dönemi geçirdi. Kadrosuna şuana kadar sadece Jovane’yi kiralık olarak katarken, tam 11 isim kiralık olarak takımdan ayrıldı. Ara öncesi ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından, Atalanta derbisinden golsüz beraberlikle çıkmayı başaran Maurizio Sarri ve öğrencileri, üst sıra yarışı için kritik bir adım attı. Yarışın içerisinde kalmayı başarsa da, ilk 23 haftadan istediği sonuçları çıkaramayan Lazio, aradan daha iyi bir geri dönüşle, ilk 5 içerisine girmek istiyor. Konuk ekip sezonun ilk yarısında Fiorentina’yı iç saha avantajıyla 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralara dahi olmak isteyen Fiorentina ve Lazio, ilk 23 haftada gol sorunu yaşamadı. İki takımında bu hafta 3 puan yolunda gol bulacağını düşünüyorum.

Roma – Genoa: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.35 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 24. hafta heyecanı yaşanırken, 5 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de, Roma ile Genoa karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. Roma, İtalya Serie A Ligi serüvenine 23 haftadan 12 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyetle topladığı 38 puanla 6. sırada devam ediyor. Jose Mourinho ile sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Roma, ilk haftalardaki etkisini üst üste gelen sakatlık haberleriyle kaybetti. Son haftalarda istikrardan uzak kalan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde araya gidilirken, Cagliari ve Empoli karşısında alınan üst üste galibiyetlerle güven tazeledi. Devre arası transfer döneminde Sérgio Oliveira ve Maitland-Niles’i kiralık olarak kadrosuna katan Roma, aradan galibiyetle dönmek ve seriyi sürdürmek istiyor. Ev sahibi bu hafta sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup ettiği Genoa’yı evinde ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 23 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve tam 3 kez teknik adam değişikliğine giden Genoa, devre arası transfer döneminde ligde kalmak adına önemli adımlar atıyor. Tam 15 isimle yollarını ayıran, 9 isimle ise anlaşma sağlayan konuk ekip, kadrosunu büyük ölçüde değiştirdi. Kelvin Yeboah, Silvan Hefti, Johan Vásquez, Nadiem Amiri ve Leo Östigard gibi önemli takviyelere imza atan Genoa, göreve son maçta gelen Alexander Blessin yönetiminde Udinese ile 0-0 berabere kaldı. Düşme hattından kurtulmak isteyen Genoa, 20 maçlık galibiyet hasretine Roma deplasmanında son vermek istiyor. Roma, İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşayan ve 20 haftadır galibiyete hasret kalan Genoa karşısında rahat bir galibiyetle haftayı kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.71

Bets10 Bahis Oranı: 4.90