İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 05.02.2022

5 Şubat Cumartesi akşamı için 3 Almanya Bundesliga mücadelesini kupon olarak hazırladım. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Bayern Münih – Leipzig: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 5 Şubat Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga’da 21. hafta heyecanı yaşanırken, günün son maçında lider Bayern Münih ile Leipzig karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:30. Almanya Bundesliga’da ilk 20 hafta sona erdiğinde, sezona genç teknik adam Julian Nagelsmann ile kağıt üzerinde şampiyonluğun favorisi olarak başlayan Bayern Münih, 16 galibiyet, 1 beraberlikle liderlik koltuğuna oturdu ve sürprize izin vermedi. Son 9 yılda şampiyonluğa ambargo koyan ev sahibi, sezonun ikinci yarısına Mönchengladbach karşısında şok bir mağlubiyetle başlarken, son 2 hafta Köln ve Hertha Berlin engellerini farklı galibiyetlerle geçerek, güven tazeledi. Son 2 haftada 8 gol atıp, kalesinde 1 gole izin veren Bayern Münih, en yakın rakibi Dortmund’un 6 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Ev sahibinde Lewandowski etkisi devam ederken, yıldı golcü 20 mata 23 kez rakip fileleri havalandırdı ve takımının galibiyet yolunda en büyük kozu olmaya devam etti. Leipzig yeni hocası Domenico Tedesco önderliğinde Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya damga vurdu. Konuk ekip 3 haftalık fikstürden 9 puanla çıkmayı başarırken, attığı 8 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Mainz, Stuttgart ve Wolfsburg karşısında farklı galibiyetlere imzasını atan Leipzig, ilk 20 haftada ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi elde etti. 31 puanla 6. sırada yer alan Leipzig, formunun zirvesinde lider Bayern Münih deplasmanına konuk olacak. İlk 3 hedefinden fazlasıyla uzak kalan Leipzig, yakaladığı harika seriyi lider karşısında sürdürerek, son 13 haftaya girilirken, ilk 3 iddiasını devam ettirmek istiyor. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede, Bayern Münih ile Leipzig’in gol sorunu yaşamayacağını ve iki takımın golcülerinin rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Augsburg – Union Berlin: MS 2, 2.16 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 5 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da ilk 20 hafta sona erdiğinde, Augsburg kendisine 16. sırada yer buldu. Ev sahibi Markus Weinzierl yönetiminde zor günler geçiriyor. Play Out hattında yer alan ve düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta yoluna devam eden Augsburg, Almanya Bundesliga sahnesinde tam 5 haftadır maç kazanamıyor. 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 3 puan toplayabilen ev sahibi, devre arası transfer döneminde hücum hattına Ricardo Pepi takviyesi yaptı. Önemli bir golcüyü yüksek bonservis bedeliyle kadrosuna katan Augsburg, 20 haftada sadece 20 gol atmayı başarırken, ligin en kötü 2. hücum performansına sahip. Union Berlin ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte döneminde Marvin Friedrich ve Max Kruse ile yollarını ayırırken, Sven Michel, András Schäfer ve Dominique Heintz’i renklerine bağladı. Almanya Bundesliga’nın 4. sırasında yer alan Urs Fischer’ın öğrencileri, Konferans Ligi’ne gruplarda veda etmesinin ardından, Almanya Bundesliga’da yükselişe geçti. Son 5 haftada bileği bükülmeyen konuk ekip, sezonun ikinci yarısına Leverkusen deplasmanında 2-2’lik beraberlikle merhaba derken, son 2 haftada Hoffenheim ve Mönchengladbach’ı 2-1’lik skorlarla mağlup etmeyi başardı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Union, bu hafta formsuz Augsburg karşısında yerini korumak istiyor. Formda Union Berlin, ilk 20 haftadı ilk 4 içerisinde girmeyi başardı. İki haftadır kazanan konuk ekibin, deplasmanda galibiyetlerine hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum.

Stuttgart – Frankfurt: MS 2, 2.13 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; 5 Ocak Cumartesi fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart evinde Frankfurt’u konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’da 5 maçtır kazanamayan Stuttgart, kendisini 20. hafta sona erdiğinde düşme potasının içerisinde buldu. 20 haftalık fikstürden Pellegrino Matarazzo yönetiminde 4 galibiyet, 6 beraberlikle 18 puan toplamayı başaran ev sahibi, Fürth’ün ardından en zayıf halka. Son 5 haftayı 1 puanla geçiren Stuttgart, transfer döneminde sadece Tiago Tomás’ı kiralık olarak kadrosuna kattı ve teknik adam ile yola devam kararı aldı. Kötü gidişata haftalardır çare bulamayan Stuttgart, etkisiz geçen transfer döneminin ardından Bundesliga’da güven vermemeye devam ediyor. Küme düşme hattındaki Stuttgart, Frankfurt karşısında kazanarak teselli bulmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 20. haftası evinde Arminia Bielefeld’i konuk eden Frankfurt, rakibinden daha üstün bir futbol ortaya koyarken, savunmadaki büyük hatalar ve son vuruşlarda bir türlü gelmeyen başarı, konuk ekibi 2-0’lık mağlubiyete sürükledi. Almanya Bundesliga’nın ikinci yarısına etkisiz bir başlangıç yapan Oliver Glasner’in öğrencileri, 3 maçlık fikstürden sadece 1 puan çıkarabildi. Bitime 14 hafta kala 28 puanla 9. sırada yer alan Frankfurt, ligde bir türlü üst sıra hedefine ulaşamazken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 Turu’nda mücadele edecek. Avrupa’da bileği bükülmeyen konuk ekip, artık Bundesliga’da yükselişe geçmek istiyor. Frankfurt sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini almak istiyor. Konuk ekibin düşme hattındaki Stuttgart karşısında kazanan taraf olacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.62

Bets10 Bahis Oranı: 10.27