LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Espanyol İddaa Tahmini 07.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Athletic Bilbao ile Espanyol zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Athletic Bilbao galibiyetinin 1.65, beraberlik tercihinin 4.05, Espanyol galibiyetinin ise 5.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Athletic Bilbao Sürpriz Yaptı

Athletic Bilbao, son haftalarda La Liga’da önemli puanlar topladı. 2 hafta önce Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu tek golle 1-0 mağlup ettiler. Son 3 maçta 7 puan toplayan Imanol’un ekibi, Avrupa Ligi umutlarını da sürdürüyor. Hafta içi ise Kral Kupası’nda Real Madrid’i 1-0 mağlup ederek yarı finale çıkan Athletic Bilbao’da moraller yerinde. Bu hafta Espanyol’u konuk edecek Athletic Bilbao’da Nico Williams ve Unai Vencedor’un sakatlıkları var.

Espanyol 3 Maçtır Kazanamıyor

Espanyol, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Real Betis’den puan alamadı. Rakibine 4-1 kaybettiler ve galibiyet alamama serisi devam etti. Üst üste 3 maçtır La Liga’da galibiyet alamayan Vicente Moreno’nun öğrencileri, 13. Sırada yer alıyor. Bu sezon deplasmanda sadece Mestalla’da Valencia’yı mağlup edebildiler. Espanyol’un La Liga’da deplasman karnesi oldukça sıkıntılı. Bu hafta Athletic Bilbao’ya konuk olacak Espanyol’da Raul De Tomas kart cezalısı.

Athletic Bilbao – Espanyol Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00”de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Nico Williams ve Unai Vencedor’un sakatlıkları var. Espanyol’da Raul De Tomas kart cezalısı.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Nicolas Melamed Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Loren Moron

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao’dan galibiyet bekliyorum. Kral Kupası’nda yaptıkları sürprizin ardından, Espanyol karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Espanyol’u 2-1 ile geçtiler.