Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Spezia İddaa Tahmini 07.02.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde 24. haftanın kapanış mücadelesi, 7 Şubat Pazartesi akşamı Salernitana ile Spezia arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 22:45‘te başlayacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Salernitana galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.50, Spezia galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.92 olarak verilmiş.

Salernitana Dipten Kurtulamadı

Yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftadan en zayıf halka olarak çıkan Salernitana, devre arası transfer döneminde bir çok isimler yollarını ayırırken, yeni bir kadro yapılanması içerisine girdi. Ev sahibinde 8 oyuncu takımdan ayrılırken, 11 transfer gerçekleşti. Son maçta Napoli deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle dönerek, en alt sıradan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, sezon içerisinde teknik adam değişikliğine gitse de, Stefano Colantuono kötü gidişata çare olamadı. 22 haftada sadece 3 galibiyeti bulunan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanıyor. Ev sahibi toparlanmak için birçok hamleye imza atsa da, henüz toparlanmayı başaramadı.

Spezia Son Haftalarda Yükselişte

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftadan üst üste galibiyetlerle çıkmayı başaran Spezia, rahat bir nefes aldı. Üst üste  6 maçta gelen puan kayıplarıyla birlikte Thiago Motta ve ekibi küme düşme tehlikesini yakından hissederken, son 4 haftada toparlanmayı başardı. Son 4 haftada Napoli, Milan ve Sampdoria gibi ligin iddialı takımları karşısında kazanan konuk ekip, bu süreçteki tek mağlubiyetini ise evinde ağırladığı ve mücadeleyi 10 kişi tamamladığı Hellas Verona karşısında aldı. Düşme hattı ile puan farkını 8’e çıkarmayı başaran Spezia, devre arası transfer döneminde hiçbir değişikliğe gitmezken, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup ettiği Salernitana ile karşı karşıya gelecek.

Salernitana – Spezia Maç Bilgileri

Salernitana – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paolo Valeri. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana cephesinde Andrea Schiavonei, Matteo Ruggeri ve Mamadou Coulibaly sakat. Frederic Veseli ise cezalı durumda. Spezia’da ise Leonardo Sena ve Simone Bastoni sakat.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Andrea Schiavone, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Spezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Nikolaou, Erlic, Bastoni, Amian, Kiwior, Verde, Reca, Viktor Kovalenko, Gyasi, Manaj.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yakaladığı yükselişle düşme hattı ile puan farkını 8’e çıkarmayı başaran Spezia, Salernitana deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracak ve ligin en zayıf halkasına puan kaptırmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.08

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana evinde galibiyeti kaçırdı. Ev sahibi 2 kez öne geçtiği maçtan 1 puanla ayrıldı. Spezia ise deplasmanda 2 kez geriden gelerek beraberliği yakalarken, galibiyet için yetersiz kaldı.