LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Osasuna Bahis Tahmini 12.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 2.22, beraberlik 3.30, Osasuna kazanır ise 3.65 olarak açıklanmış. 

Rayo Vallecano Düşüşe Geçti

Rayo Vallecano, son haftalarda La Liga’da kötü sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Celta Vigo karşısında çok etkisiz kaldılar ve rakip kaleye isabetli şut bile atamadılar. Hafta içi ise Kral Kupası’nda Real Betis’i konuk eden Rayo Vallecano, rakibine 2-1 kaybetti ve final şansını zora soktu. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano, bu hafta Osasuna ile karşılaşacak. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı bulunuyor.

Osasuna 1 Puanı Kaptı

Osasuna, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da konuk ettikleri Sevilla ile golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta 4 puan toplayan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. La Liga’da oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen Osasuna, topladığı 29 puan ile 12. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Vallecas’da Rayo Vallecano’nun konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da Jesus Areso ve Aridane Hernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Rayo Vallecano – Osasuna Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı bulunuyor. Osasuna’da Jesus Areso ve Aridane Hernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Manuel Sanchez, David Garcia, Juan Cruz, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Lopez, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, iç sahada favori taraf. Bu sezon Vallecas’da tek mağlubiyet yaşadılar. Son haftalardaki kötü gidişatı Osasuna karşısında sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.94

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano’da kötü gidişat devam etti. Vallecas’da Osasuna’ya 3-0 kaybettiler ve iç sahada 2. Mağlubiyetini yaşadılar.