LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Real Madrid İddaa Tahmini 12.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Villarreal evinde, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 18.15’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Villarreal ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 2.52, beraberlik 3.80, Real Madrid kazanır ise 2.72 olarak açıklanmış.

Villarreal Çıkışa Geçti

Villarreal, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olan Villarrea, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. La Ceramica’da bir önceki hafta konuk ettikleri Mallorca karşısında da 3-0 ile kazanmayı başardılar. Son 2 maçta 6 puan toplayan ve kalesini gole kapatan Unai Emery’nin öğrencileri, bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin, Gerard Moreno ve Ruben Pena’nın sakatlıkları bulunuyor.

Real Madrid Tek Golle Kazandı

Real Madrid, geçtiğimiz hafta Granada karşısında çok zorlandı ama kazanmasını bildi. İkinci yarıda Marco Asensio’nun attığı tek golle 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Karim Benzema’nın yokluğunda hücumda sıkıntı yaşayan Real Madrid, altın değerinde bir 3 puan elde etti. Sevilla’nın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Carlo Ancelotti’nin ekibi, en yakın takipçisi Sevilla ile de puan farkını 6’ya çıkarttı. Bu hafta ise La Ceramica’da Villarreal’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Madrid’de Karim Benzema ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları bulunuyor.

Villarreal – Real Madrid Maç Bilgileri

Villarreal – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 18.15”de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin, Gerard Moreno ve Ruben Pena’nın sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid’de Karim Benzema ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları bulunuyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Rani Raba, Paco Alcacer

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Federico Valverde, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Marco Asensio, Rodrygo, Luca Jovic

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın favorisi ama Benzema’nın olmayışı önemli bir handikap. Villarreal, geçen haft Betis’i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve moral buldu. Real Madrid karşısında da kolay teslim olmazlar. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, liderden puan aldı. La Ceramica’da konuk ettikleri Real Madrid ile golsüz berabere kaldılar.