TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Göztepe Bahis Tahmini 14.02.2022

beIN SPORTS 2 ekranlarından 14 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00‘de naklen yayınlanacak olan Türkiye Süper Lig mücadelesinde, Hatayspor sahasında Göztepe‘yi konuk edecek.

Rexbet, Hatayspor galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.25, Göztepe galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.15, beraberliğe 2.85, konuk ekibe ise 2.55 oran veriyor.

Hatayspor Savunması Alarm Veriyor

Hatayspor’un Avrupa hayalleri suya düşmek üzere. Son 3 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla 8. sıraya kadar gerileyen Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, üst sıralarda yaşanan önemli puan kayıplarını fırsata çeviremedi. 6-0’lık Alanyaspro hezimetinin ardından bir türlü toparlanmayı başaramayan ev sahibi, önce düşme hattındaki Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalırken, ardından Kayserispor deplasmanından 4-3’lük mağlubiyetle döndü. İlk kez üst üste 3 maçta puan kaybeden Hatayspor, son 3 haftada yediği 10 golle dikkat çekiyor. Üst sıra yarışında en büyük kozu savunma başarısı olan ev sahibi, sezonun ikinci yarısında bu etkisini kaybetti.

Göztepe Üst Üste Mağlubiyetler Aldı

Göztepe’de düşüş yeniden başladı. İzmir temsilcisi Türkiye Süper Ligi’nde küme düşme tehlikesini atlatmayı bir türlü başaramazken, sezonun ikinci yarsında gelen 5 maçlık yenilmezlik serisi konuk ekibe rahat bir nefes aldırdı. Ezeli rakibi Altay karşısına 4’te 4 yaparak çıkan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, İzmir derbisinden 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, düşme hattı ile puan farkı 2’ye indi. Derbi mağlubiyetinin ardından Türkiye Kupası’na veda eden Göztepe, lige moralsiz dönüyor. Beşiktaş karşısında 120 dakika beraberlikle sonuçlanırken, konuk ekip seri penaltılarla mağlup oldu. Göztepe küme düşme tehlikesini yakından hissederken, Hatayspor deplasmanında eski günlerine dönmek istiyor.

Hatayspor – Göztepe Maç Bilgileri

Hatayspor – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Fatih Kuruçuk ve Adama Traore’nin kart cezalısı. Göztepe’de ise bu hafta Dino Arslanagic ve Obinna Nwobodo kart cezalısı.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Isaac Sackez, Burak Öksüz, Sam Adekugbe,, Ruben Riberio, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf.

Göztepe'nin ilk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Kerim Alıcı, Berkan Emir, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic.

İddaa Tahmini

Kötü gidişatına son vermek isteyen Hatayspor ve Göztepe, bu hafta galibiyet adına güven vermedi. Zor günler geçiren iki takımında 3 puan hedefiyle gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede kazanan Hatayspor oldu. Ev sahibine galibiyeti getiren goller El Kaabi ve Diouf’tan gelirken, Göztepe cephesinde tek gol ise Halil Akbunar’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.