TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Göztepe İddaa Tahmini 14.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alt sıralarda yer alan Göztepe deplasmanda, Hatayspor’a konuk olacak. Mücadele sat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Hatayspor ile Göztepe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 3.35, Göztepe galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor Düşüşe Geçti

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kayserispor deplasmanına konuk olan Hatayspor, sahaan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Ömer Erdoğan’ın ekibi, düşüşünü sürdürüyor. Hafta içi ise Türkiye Kupası son 16 turunda konuk ettikleri Antalyaspor’a 2-0 kaybettiler ve kupadan elendiler. Bu hafta sahasında Göztepe’yi konuk edecek Hatayspor, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Hatayspor’da Burak Çamoğlu sakat. Adama Traore ve Fatih Kuruçuk ise kart cezalısı.

Göztepe Alt Sıralarda

Göztepe, geçtiğimiz hafta sonu İzmir derbisinden puansız ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Altay’a 2-0 kaybettiler. Kazanması beklenen karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Göztepe’de moraller bozuk. Süper Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’a penaltılarla kaybetti ve kupadan elendi. Artık tek hedefleri Süper Lig’de kümede kalabilmek. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Göztepe’de Obinna Nwobodo ve Dino Arslanagic kart cezalısı.

Hatayspor – Göztepe Maç Bilgileri

Hatayspor – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Isaac Sackez, Burak Öksüz, Sam Adekugbe,, Ruben Riberio, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Göztepe'nin ilk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic

İddaa Tahmini

Hatayspor, maçın favorisi. Göztepe karşısında iç sahada kazanırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.15

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe, yine mağlup oldu. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 2-1 kaybettiler ve üst üste 2. yenilgisini aldılar.