UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Salzburg Bayern Münih İddaa Tahmini 16.02.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Alman devi Bayern Münih deplasmanda, Salzburg’a konuk olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Bayern Münih bugün Salzburg karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Salzburg galibiyetine 8.00, beraberlik tercihine 5.80, Bayern Münih galibiyetine 1.38 oran veriyor. 

Salzburg İçin Zor Eşleşme

Salzburg, Avusturya Bundesliga’da lideliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Rapid Wien deplasmanına konuk olan Salzburg, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. En yakın takipçisi Wolfsberger’in 14 puan önünde liderliğini sürdürüyorlar. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile karşılaşacak Salzburg’u zor bir maç bekliyor. Şampiyonlar Ligi grubunda Sevilla, Wolfsburg ve Lille’in olduğu grubu 10 puan ile 2. sırada tamamlayan Matthias Jissle’in ekibi, son 16 turunda Bayern Münih’in rakibi oldu. Maç öncesinde Salzburg’da Bernardo Silva, Benjamin Sesko, Sekou Koita ve Zlatko Junuzovic’in sakatlıkları bulunuyor.

Bayern Münih’e Şok Mağlubiyet

Bayern Münih, Bundesliga’da liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bochum deplasmanında şok bir yenilgi alan Julian Nagelsmann’ın ekibi, sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Robert Lewandowski’nin 2 golü, puan almaları için yeterli olmadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadığı 6 karşılaşamda 18 puan toplayan Bayern Münih, grubunu lider tamamlamıştı. Benfica, Bayern Münih ve Dynamo Kiev’i hem içerde hem dışarda mağlup etmeyi başardılar. Bu hafta son 16 turunda Salzburg’a konuk olacak Bayern Münih’de Leon Goretzka, Alphonso Davies ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor.

Salzburg – Bayern Münih Maç Bilgileri

Salzburg – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Micheal Oliver. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salzburg’da Bernardo Silva, Benjamin Sesko, Sekou Koita ve Zlatko Junuzovic’in sakatlıkları bulunuyor. Bayern Münih’de Leon Goretzka, Alphonso Davies ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Maximilian Wöber, Oumar Solet, Nicolas Capaldo, Andreas Ulmer, Mohamed Camara, Brenden Aaronson, Antonio Bernede, Rasmus Nissen, Noah Okafor, Karim Adeyemi

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Bayern Münih, turun net favorisi. Lewandowski önderliğinde farklı bir galibiyet alacaklarını ve rövanş turu için avantaj yakalayacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: H2, Oran 1.67

Mobilbahis Oranı: H2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Salzburg, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Bayern Münih ile 1-1 berabere kaldılar ve rövanş maçı için umutlarını korudular.